Niels

Dat er heel netjes is gewerkt er was in de ketelruimte niet te zien dat er werkzaamheden waren uitgevoerd nadat de monteurs weg waren.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Kundigheid t.a.v. advies

De service van Kemkens bevalt ons

geen tips

Hans Driessen

het totaalplaatje voldoet niet aan mijn verwachtingen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

laat servicemonteur en installateur beter met elkaar afstemmen

Professionele aanpak en idem uitvoering doorgaan op deze manier

Efficiënt eerste gesprek,afspraak voor inbouw op korte termijn deskundig uitgevoerd.

Zie hierboven

Vriendelijk

Goed advies vanuit medewerkers

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Na installatie medewerkers de rotzooi goed laten opruimen ...

Hans Schuurmans

Vriendelijkheid

goede service

Het meeste

ik heb me zelf goed ingelezen en weinig vergeleken, wel de consumentengids geraadpleegd. Omdat mijn gezondheid me in de weg zit zijn mijn eigen keuzes beperkt, zo is iedereen weer verschillend. ik heb me zelf goed ingelezen en weinig vergeleken, wel de consumentengids geraadpleegd. Omdat mijn gezondheid me in de weg zit zijn mijn eigen keuzes beperkt, zo is iedereen weer verschillend.
voor mij was dit prima.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

had nog mogen stofzuigen, verder heel prima! Bedankt.

Duidelijke toelichting en antwoorden op mijn vragen n.a.v. de offerte. Snelle afspraak voor installatie

Goede service, goede prijs/kwaliteit.

Bart van Duuren

Hele leuke gasten kwamen bij ons de installatie doen.

Prima CV voor een prima prijs.

Doorwerken tijdens vakantieperioden.

B van der Linden

Snelle afhandeling

afspraken zijn nagekomen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

mensen met de monteur mee geven die niet alles gezegd hoeven (eigen inzicht is voor de monteur een verlichting denk ik )