Verheijen

Vriendelijkheid en deskundigheid

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Prijs was vergelijkbaar. Door grootte van het bedrijf sneller in service.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Na installatie nog gebeld om uitleg over thermostaat. Hiervoor nog 2 man gekomen.

John van Dijk

Snelle plaatsing van ketel en toebehoren netjes werk ageleverd

snel en gemakkelijk te regelen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

we zouden binnen twee weken bericht krijgen wanneer de ketel geïnstalleerd zou worden maar hebben na 3 weken zelf maar gebeld daarna was het wel snel geregeld.
afschrijven van factuur duurt...
afschrijven van factuur duurt lang zou ook binnen twee weken gebeurd zijn hebben machtiging gegeven maar nog steeds niet afgeschreven van de rekening

Meedenken en flexibiliteit bij bestellen

Vlotte service prijs montage

Nvt

Snel afspraak snelle installatie. Zeer vakkundige en behulpzame monteurs.

Vakkundige mensen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Als je zegt we bellen u terug bel dan ook terug. Tot 2 keer niet terug gebeld. Moest zelf weer bellen.

Van Meurs

Patricia Witte

Vriendelijke monteurs

Klantvriendelijkheid en goede service

Geen, ga zo door

Zelfs op onze lekkende leidingen na het installeren van de ketel werd netjes service gegeven.

Goede voorlichting, antwoorden op onze vragen en stipte afwerking!

Geen! Ga zo door!

S. Kok

Vriendelijkheid van de mensen maar ook de leuke en geduldige manier waarop de leerling installateur begeleid werd door de volleerde installateur.

wij zijn al jaren tevreden klant bij kemkens en verwachten dit ook te blijven. De mensen waar wij mee te maken krijgen zijn tot nu toe altijd zeer vriendelijk en behulpzaam geweest.

Monteur gemotiveerd en vakkundig

betrouwbaar

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

van 1 type klokthermostaat meerdere meenemen in auto bij installatie.