Frank

Vakman!

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Goede service en snel geregeld!

Niks toe te voegen

Charlotte

De monteurs werken netjes en hebben hart voor de zaak.

Vertrouwd, handelt snel, vriendelijke medewerkers en goede monteurs niet netjes werken en weten hoe het hoort.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Zorg dat de kwaliteit blijft want die komt altijd bovendrijven.. dan onderscheid je jezelf van de rest...Succes!

J. P. Martijn

Alles verliep vlot

Omdat ik tevreden ben en de ketels goed werken.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

De nazorg, ontluchten etc, kan beter.

Alle info was te verstrekken door medewerkers

Snelle service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Weekenddienst personeel mag wat vriendelijker zijn

Wat ik reeds opmerkte, installatie is keurig uitgevoerd en uitleg hier van.

Installatie is perfect en netjes uitgevoerd. Ziet er zonder meer keurig uit. Maar er is een storing opgetreden en is nog niet opgelost! Er schijnt een monteur om 08.00 uur voor de deur gestaan te... Installatie is perfect en netjes uitgevoerd. Ziet er zonder meer keurig uit. Maar er is een storing opgetreden en is nog niet opgelost! Er schijnt een monteur om 08.00 uur voor de deur gestaan te hebben, die ik niet gehoord heb, niet even verder gebeld of zo, heb dus de hele dag tevergeefs gewacht. Volgende dag gebeld en mijn verhaal gepikeerd verteld, ik baalde natuurlijk. Ze konden een monteur sturen, maar zonder enige vorm van tijd, dus zou ik weer de hele dag in mijn eigen huis moeten wachten, hier voor heb ik bedankt. Maar zit dus nog steeds met een ketel die niet goed is!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Maar tijdstip van monteur bij een probleem kan beter en een telefoontje als de deur niet open gedaan wordt bij een afspraak, zou wenselijk zijn. Nu dus nog steeds een mankement!

Leo vd langenberg

Ferrolie sfhankelijk

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Wtwsysteem ferrolie uo to date houden

Correctheid monteurs

Goed advies, goede monteurs, goede ketel.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Het afval en de oude ketel dezelfde dag nog op laten halen. Daar heb ik op zaterdag nog over moeten bellen met van Munster in Heesch. Op zondagochtend uiteindelijk opgehaald.

Vriendelijkheid en vakbekwaamheid

Goede prijs en kwaliteit verhouding

Blijf zo doorgang

Niels Ossewaarde

Eerlijkheid over merken

Snelle levering, goede service, niet-werkende thermostaat snel vervangen door alternatief

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Compatibiliteit cv's en verschillende thermostaten aftesten

Ward Frehe

Netjes en snel geïnstalleerd. Duidelijk advies voor de keuze van de ketel.

Netjes en snel gewerkt, goede prijs.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Iets meer informatie voor het instellen /inregelen van de installatie.
Ik heb zelf veel moeten proberen voor het fatsoenlijk werkte.