Joep van Meteren

De snelheid waarmee alles geregeld werd.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Hele snelle en goede service!

Vriendelijkheid en deskundigheid personeel

prima service prettig en vriendelijk personeel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Monteur die problemen op kwam lossen, rustige bekwame man

Na een trubbelige start. Toch allemaal netjes opgelost

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Uh ja de communicatie zou beter kunnen

Monteurs waren vriendelijk,deden echt hun best maar installatie was te moeilijk

slechte aflevering,zelfs een brief naar de directie gestuurd,zit nog met een defuncionerende gasketel die op 23 okt geinstalleerd is

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

denk dat ze meer gekwalificeerd personeel nodig hebben

Frans van Broekhoven

Inzicht en technisch verwerken van de cv ketel

Ben nog niet zeker van de uiteindelijke goede werking van de ketel en de werking tussen thermostaat en cv-ketel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

meer communicatie vanuit verkoopafdeling over accessoires zoals vuilfilter en werkbare thermostaat

Professionele houding van monteurs.

eenvoudig in gebruik

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

De prijs van de cv ketels is wel een stuk hoger dan andere aanbieders.

Super snelle en complete antwoorden vanuit de customer service

snel contact en service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

geen uitleg over thermostaat, verder heb ik gemerkt dat mijn vrouw met een hoop vragen is achtergebleven (ik was niet thuis) en het heeft me veel moeite gekost om de laatste info boven water te... geen uitleg over thermostaat, verder heb ik gemerkt dat mijn vrouw met een hoop vragen is achtergebleven (ik was niet thuis) en het heeft me veel moeite gekost om de laatste info boven water te krijgen

Vriendelijk personeel, goede service, snelle handeling

goede kwaliteit goede service

Wjm wijdeven