Paul van Alphen

Zie bovenstaande.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Goede en vlotte afhandeling van het hele project.

ga zo door.

c.w. van Beek

Alles wordt vernieuwd

goed geregeld door vriendelijke mensen

v Nispen

Dat ze wisten wat gedaan moest worden

Ik vind dat de monteurs prima en snel hebben gewerkt

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Goede uitleg gekregen na installatie

Goede service. Beleefde monteurs.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Misschien met een handstopzuiger alvast de grootste troep opruimen.

Dat je als een 70 plusser nergens geen zorgen meer hebt

Gewoon goede service en vriendelijke service monters

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Geen ( ze doen het goed)

Vriendelijk personeel, goede uitleg en goede installatie

Goed advies, snelle plaatsing

Ga zo door

De monteur wist goed waar hij mee bezig was, is vakbekwaam, maar zijn collega was zo onbekwaam dat hij hem moest uitleggen wat een Rolmaat was !! mijn kleinkind van 6 weet nog wel wat dat is deze... De monteur wist goed waar hij mee bezig was, is vakbekwaam, maar zijn collega was zo onbekwaam dat hij hem moest uitleggen wat een Rolmaat was !! mijn kleinkind van 6 weet nog wel wat dat is deze persoon kon echt helemaal niets ik ben zelf wel technisch onderlegt en heb ook jongens opgeleid maar dit ging wel erg ver met zijn onbekwaamheid en dan voor een persoon van 25 jaar oud schat ik

omdat jullie een goede storingsdienst hebben in mijn geval is dat van groot belang

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Kom je afspraken na heel belangrijk mensen zitten de hele dag te wachten en moest zelf een dag later bellen wanneer hij nu wel komt het koste mij een vrij dag en moest later alsnog een vrij dag nemen

Reactie Kemkens CV-ketels:

Goedemorgen meneer/mevrouw,
Bedankt voor uw reactie.
Kemkens B.V.

Nick

De snelheid en goede service

Service is ontzettend snel en goed, en ook nog eens een van de goedkopere

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

in het vervolg iets meer uitleg over de nieuwe ketel. Hij is geinstalleerd en daar moest ik het mee doen

Plezierige sfeer

Het is tot nu toe allemaal vlot gelopen ook klacht snel verholpen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Voortaan meer overleg als er iets gewijzigd wordt bij aanleg nieuwe cv ketel. Nu moest men terugkomen

Van dijk

Helemaal niks

Service is echt waardeloos. Liegen alles aan elkaar. Als ik dit had geweten was er geen geplaatst door jullie

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Zorg dat het geregeld word met onze kettwl. Al 2 keer vrij gepakt en nog steeds niet opgelost

Reactie Kemkens CV-ketels:

Goedemiddag heer, mevrouw Dijk, dank u voor uw feedback. Jammer om te lezen dat de service niet naar behoren is geweest. Wij willen hier graag over met u in gesprek. Onze afdeling installatie gaat... Goedemiddag heer, mevrouw Dijk, dank u voor uw feedback. Jammer om te lezen dat de service niet naar behoren is geweest. Wij willen hier graag over met u in gesprek. Onze afdeling installatie gaat u hierover bellen.
Met vriendelijke groet, Kemkens B.V.