De "herstelploeg" die moest komen om probleem van de eerste monteur op te lossen was veel deskundiger

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

gewoon goede ketel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

zorg dat jullie monteurs, ook zzp'ers die jullie gebruiken, weten wat ze doen

Reactie Kemkens CV-ketels:

Goedemiddag heer Mackenbach, dank u voor uw feedback. Fijn dat toch uiteindelijk alles is goed gekomen.
Kemkens B.V.

john

Advies goed

h

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

thermostaat slordig in woonkamermuur aangebracht. Moet volgende keer beter!

Reactie Kemkens CV-ketels:

Goedemiddag heer Kesseler, dank u voor uw feedback. Vervelend dat de thermostaat niet netjes is geplaatst. Dit hoort natuurlijk wel. Wij hebben vandaag contact met u om hierover een afspraak te... Goedemiddag heer Kesseler, dank u voor uw feedback. Vervelend dat de thermostaat niet netjes is geplaatst. Dit hoort natuurlijk wel. Wij hebben vandaag contact met u om hierover een afspraak te maken.
Kemkens B,V,

Vfriendelijkheid en vakbekwaam werken

Prima service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Meer instructie over werking en bediening van de CV.

Reactie Kemkens CV-ketels:

Goedemiddag heer, mevrouw Peels, dank u voor uw feedback en uw tip voor meer uitleg over de werking en de bediening van de cv-ketel. Dit gaan wij zeker meenemen.
Met vriendelijke...
Kemkens B,V,

Verschoor

Was allemaal zoals het werd verwacht.

Prima afhandeling, geen gezeur.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

We wachten nog op de factuur

Gea van Rijsbergen

Vriendelijk behulpzaam personeel

Goede service

Verwijst

Snelheid.

Goed en snel geregeld. Ontzorging van mij als klant.

Geen.

Redelijk snel klaar, geen rommel achtergelaten

Installatie snel en netjes

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Beter rekening houden met parkeren en toegankelijkheid centrum/voetgangersgebied

Ervaring van de monteurs

CV ketel is netjes gemonteerd maar de rookgasdakdoorvoer absoluut niet. Deze zit scheef en niet goed in zijn ‘klikbevestiging’.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Nakomen van afspraken: indien Kemkens vermeldt dat zij contact opnemen doe dat dan ook.

Bekwaamheid monteur

In 1e instantie ivm installering! Goed verlopen, werkt!

Van der Linden

Kennis van zaken