Nette wernemers

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

AfsprKen goed nagekomen

Geen idee

Pieter van de Ven

Snelle levering. Na melding van een lekkende knelkoppeling werd het euvel dezelfde dag verholpen.
Na een melding betreffende het overdrukventiel werd ook onmiddellijk een nieuw ventiel geplaatst

Zeer goede en snelle service.

Ga zo door.

Snel en netjes geïnstalleerd

Goede, heldere communicatie en snel en netjes geïnstalleerd

Reactie Kemkens CV-ketels:

Goedemiddag, dank u voor uw feedback.
Met vriendelijke groet, Kemkens B.V.

Snel aanbod, snelle levering

Werd geïnstalleerd door derden, was een haast klus blijkbaar... . Geen uitleg. Kempkens moest alsnog langs komen omdat hij niet werkte.

Geen externe installateurs gebruiken

Reactie Kemkens CV-ketels:

Goedemiddag heer Roel, dank u voor uw feedback. Vervelend om te lezen dat de installatie niet geheel naar wens is uitgevoerd en dat later nog een monteur moest komen. Ik heb dit doorgestuurd naar... Goedemiddag heer Roel, dank u voor uw feedback. Vervelend om te lezen dat de installatie niet geheel naar wens is uitgevoerd en dat later nog een monteur moest komen. Ik heb dit doorgestuurd naar onze afdeling installatie en zij zullen contact met u hierover opnemen.

T.van Dinteren

Heel netjes behandeld

Netjes en vakkundig behandeld

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Iets meer uitleg over bediening

Reactie Kemkens CV-ketels:

Goedemiddag heer, mevrouw, dank u voor uw positieve feedback.
Kemkens B.V.

De netheid van werken tijdens de installatie

In tegenstelling tot het verleden miste ik persoonlijk advies aan huis

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Bij aanschaf zou ik persoonlijk contact aan huis wensen

Jack

Ben altijd te vrede geweest met mijn huur ketel,hoop bij deze cv ook zo goed geholpen te worden als er iets is.

Goede vakbekwame monteurs

Accuraat

Nvt

Niets bijzonders eigenlijk

Ervaring met vorige ketel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Sneller reageren op (mijns inziens) onterechte factuur voor meerwerk

Reactie Kemkens CV-ketels:

Goedemiddag heer Verhoeven, dank u voor uw review. We hebben elkaar zojuist gesproken en Kemkens zal met u contact opnemen na de bouwvakvakantie. We gaan er van uit dat alles naar tevredenheid... Goedemiddag heer Verhoeven, dank u voor uw review. We hebben elkaar zojuist gesproken en Kemkens zal met u contact opnemen na de bouwvakvakantie. We gaan er van uit dat alles naar tevredenheid opgelost zal worden.
Met vriendelijke groet, Kemkens BV

G. Timmers

Inzet van de monteurs

Veel problemen gehad bij de installatie, 5 extra afspraken moeten maken. Laatste probleem, lekkende koppeling, nog steeds niet opgelost.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Beter overleg tussen verschillende installateurs en monteurs.