Niets bijzonders eigenlijk

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Ervaring met vorige ketel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Sneller reageren op (mijns inziens) onterechte factuur voor meerwerk

Reactie Kemkens CV-ketels:

Goedemiddag heer Verhoeven, dank u voor uw review. We hebben elkaar zojuist gesproken en Kemkens zal met u contact opnemen na de bouwvakvakantie. We gaan er van uit dat alles naar tevredenheid... Goedemiddag heer Verhoeven, dank u voor uw review. We hebben elkaar zojuist gesproken en Kemkens zal met u contact opnemen na de bouwvakvakantie. We gaan er van uit dat alles naar tevredenheid opgelost zal worden.
Met vriendelijke groet, Kemkens BV

G. Timmers

Inzet van de monteurs

Veel problemen gehad bij de installatie, 5 extra afspraken moeten maken. Laatste probleem, lekkende koppeling, nog steeds niet opgelost.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Beter overleg tussen verschillende installateurs en monteurs.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Dat er terug gebeld word als er niet aangenomen word door de verkoper

C. van Nierop/A.Verhagen

Snelheid van werken, tevens ook een negatief punt

goed materiaal

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

altijd controle van de werkzaamheden ipv steeksproef gewijs

Goede aanpassing van alle buizen.

De duur van het warme douchewater is te kort

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

De monteurs konden me geen uitleg geven over de instelling en de werking van de thermostaat. Ik ben 87 jaar en krijg dit niet zelf voor elkaar. Gelukkig kon mijn zoon de meeste opties programmeren.

Sylvia

pas 1week geleden aangelegd,misschien over 6 mnd een oordeel
6mnd

blijf zo doorgaan

Reactie Kemkens CV-ketels:

Goedemiddag, vriendelijk dank voor uw feedback.
Met vriendelijke groet, Kemkens B.V.

Duidelijkheid

betrouwbaarheid en service

Willem de Nie

Afspraak

Belofte waargemaakt

Meer uitleg na installatie

Reactie Kemkens CV-ketels:

Goedemorgen heer de Nie, dank u voor uw feedback en dat u tevreden bent. Wij gaan zeker oppakken dat de monteurs meer uitleg aan de klanten gaan geven. Dank voor uw tip.
Met vriendelijke...
Met vriendelijke groeten, Kemkens BV