Snelle reactie op aanvraag

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Prima service, netjes werk, zeer tevreden

Geen enkele uitleg gekregen

Reactie Kemkens CV-ketels:

Goedemorgen mevrouw Schoorlemmer, bedankt voor uw review! Goed om te horen dat alles naar tevredenheid verlopen is.
Kemkens BV

M.Mreijen

Goed en vlot werk

nog geen ervaring

Will van der Weijden

Op de afgesproken tijd begonnen netjes geïnstalleerd en de afgeschreven app. met afval netjes meegenomen en opgeruimd

goed advies, leuke vriendelijke monteurs en goede uitleg

zou niet weten

Cort van der Lindenstraat 86

Inzet van monteurs..goed..binnendienst en werkvoorbereiding zeer matig en terugbellen nooit

nieuwe ketel in 48 uur zoals men beweert werd een drama van een week..ik betaal service van 180 euro per jaar maar als het echt nodig is niemend thuis

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

interne communicatie slecht...meedenken met de klant enservice slecht..heb een week thuis moeten blijven

Reactie Kemkens CV-ketels:

Goedemorgen heer Venderbosch, dank u voor uw review. Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak wat u is overkomen. Uw klacht hebben wij doorgestuurd naar de afdeling installatie en zij zullen... Goedemorgen heer Venderbosch, dank u voor uw review. Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak wat u is overkomen. Uw klacht hebben wij doorgestuurd naar de afdeling installatie en zij zullen contact met u gaan opnemen.
Met vriendelijke groet, Kemkens BV.

Snelheid

Goed advies,snelle levering/installatie

Ga zo door

Service

Het hele pakket bij elkaar

Fan. Leeuw

Correctheid en na komen van afspraken.

Nette prijs en Kemkens komt zijn afspraken correct na.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Na installatie is de werkplek weer netjes opgeruimd.
Na installatie is de werkplek weer netjes opgeruimd.
Als de monteurs roken, laat ze dan de peuken buiten ook netjes opruimen. Dit doet enig afbreuk op de werkzaamheden die bijzonder netjes zijn afgerond.

Nvt

Alles zeer correct verlopen

Van Riel

Hoe snel alles geregeld is

Goede en snelle service en toekomst gericht

Soepele contacten, communicatie

Wel bedrijf niet perse de ketel