Willy Arts

Geen afraffel werk

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Alles heel goed verlopen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Op stelling in showroom kunnen bekijken

Reactie Kemkens CV-ketels:

Goedemorgen, bedankt voor uw review.
Goedemorgen, bedankt voor uw review.
Wij vinden het spijtig dat het bezoek niet naar wens is verlopen. Is het mogelijk dat u hierover contact met ons opneemt op 088-5050330 of via de mail klantenservice@kemkens.nl. Wilt u er dan bij vermelden reactie feedback met uw postcode en huisnummer. Alvast vriendelijk dank. Met vriendelijke groet, Kemkens bv

Nvtn

Nvt

Nvt

Reactie Kemkens CV-ketels:

Goedemorgen, bedankt voor uw posititieve beoordeling.
Kemkens BV

Betrouwbaarheid

goede service

meer informatie over zonnenpanelen

Reactie Kemkens CV-ketels:

Goedemorgen, bedankt voor uw beoordeling. We betreuren het dat u niet juist geïnformeerd bent over de zonnepanelen. Is het mogelijk dat u ons belt op 088-5050300, dan verbinden wij u door naar de... Goedemorgen, bedankt voor uw beoordeling. We betreuren het dat u niet juist geïnformeerd bent over de zonnepanelen. Is het mogelijk dat u ons belt op 088-5050300, dan verbinden wij u door naar de afdeling verkoop die u er alles over kan vertellen.
Kemkens BV

De snelheid van installatie door d monteurs

De service en afhandeling is prima. De monteurs vakkundig

Ga zo door

De rust van de monteurs

persoonlijke mening

Delilah van boekel

Vriendelijk personeel netjes opgeruimd

Vriendelijk personeel nette service snel geholpen

Luitgaarden

Goede uitleg, vriendelijke monteurs en erg beleeft

Wel aanbevelen, goede service

Ga zo door.

Arno

Medewerkers zowel aan telefoon als bij installatie

Goede voorlichting & nette installatie door keurige installateurs!

Wim van Susteren

Vakwerk

Prijs kwaliteit verhouding

Vooral doorgaan

Jurgen Bartels

Harde werker correcte uitvoering

goede afspraken goede service hele correcte uitvoerder

neen