Alles prima verzorgd
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?
Goed advies en netjes geinstalleerd
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Zo door gaan
Goed advies en netjes geinstalleerd
Zo door gaan
omdat die zuinig is
ga zo door
Goed advies, prima afhandeling.
Vervolg van de afspraak
In het hele proces altijd goed geholpen. Offerte traject, maken van installatie afspraak, het wijzigen hiervan en de daadwerkelijke installatie gingen vlekkeloos!
Goede afspraken en goede service
Geen zo door gaan
Ik moet het eerst nog ervaren
montage Honeywell verliep minder goed
Goedemiddag,
Vriendelijk dank voor uw positieve feedback.
Kemkens BV
Ik heb zelf zeker 5 keer moeten bellen voordat de ketel werd ingepland en werd aangegeven wanneer hij we of niet zou binnen komen. Het kan dat een ketel later geleverd wordt daar kun je niets aan...
De klant tijdig pro actief informeren ik kan jullie daar wel een training in geven mocht dat wenselijk zijn.
Goedemorgen, vriendelijk dank voor uw feedback. Fijn dat alles goed is verlopen.
Goed advies en service
Duidelijke communicatie naar klanten. Mede vanwege leveringsproblemen lange wachttijd waarin weinig info gegeven werd omtrent tijdsduur.
Goedemorgen, bedankt voor uw feedback.
Snelle afhandeling
Waar handleidingen van de geplaatst accessoires zijn te vinden.
Nu moet je zelf op zoek.
Totale installatie laten uitvoeren ook van thermostaat en instellen ervan op telefoon enz.
Goedemorgen, vriendelijk dank voor uw positieve feedback. Hier doen we het voor.
Kemkens BV
Wel aanbevelen, maar qua afwerking ben ik niet helemaal tevreden.
Afwerking / netheid kan zeker beter. Laat zien dat je trots bent op wat je levert.
Goedemorgen, hartelijk dank voor uw positieve feedback.
Kemkens. BV