Nette en professionele medewerkers

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Goed en netjes ketel geïnstalleerd. Snelle levering

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Het contact met de klantenservice

Wel omdat het makkelijk en goed geregeld is

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Kom afspraken(heel veel moeten bellen voor een afspraak) na en spreek je monteurs in opleiding aan op professioneel gedrag (bij ons was het ronduit asociaal wat er tussen de jongens werd gezegd, en... Kom afspraken(heel veel moeten bellen voor een afspraak) na en spreek je monteurs in opleiding aan op professioneel gedrag (bij ons was het ronduit asociaal wat er tussen de jongens werd gezegd, en hoewel dus niet voor mij bestemd wel in mijn huis en dat wil ik niet hebben)

Reactie Kemkens CV-ketels:

Goedemorgen, dank u wel voor uw positieve feedback.
Kemkens BV

Koenders

Kennis van zaken

Goede voorlichting

J. te Loeke

No nonsense, snelheid en vakmanschap.

Informatie, verkoop, installeren en hulp mogelijkheden zijn prima.
Vooral goede ketel en energie info.

Monique

Dat de installateurs ontzettend vriendelijk zijn!

Komen afspraken goed na!!

Latour

Alles was goed geregeld

Alles volgens afspraak gegaan. Vriendelijke monteur. Snelle deskundige montage. Geen rommel naderhand.

John van der Loo

Installatie was kundig

Prma voorlichting en installatie

Snel schakelen

Ze hadden tijd

Niks

Goede informatie verkoper ketel.

Kennis apparatuur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Monteurs een curcus klantvriendelijkheid geven !!

Top service via elk kanaal. Snel, bereikbaar, juist. Ik weet niet of de offerte qua prijs concurrerend was of niet, maar de fijne ervaring vooraf via de storingsmonteur en het volgende proces was... Top service via elk kanaal. Snel, bereikbaar, juist. Ik weet niet of de offerte qua prijs concurrerend was of niet, maar de fijne ervaring vooraf via de storingsmonteur en het volgende proces was voor mij voldoende om geeneens een tweede offerte aan te vragen.

Plaatsing ging netjes en vriendelijk, afspraken werden nagekomen. Met name de klantreis vooraf was top, steeds goed bereikbaar. Snelle offerte, snelle aanpassing, flexibiliteit etc. Top!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Kunnen jullie zelf ook smart toepassingen aanbieden zoals slimme thermostaat of knoppen voor op de thermostaat?