Kelvin Boogers

Eigenlijk alles.gwoon Top!

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Zeker wel aanbevolen.hele snelle installatie en uiterst vriendelijk geholpen 👍👍

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Tips? Deze vriendelijke mensen staan voor hun vak.

Werner Buhrs

Dat de oude cv later op de dag werd opgehaald, en alles netjes achtergelaten

Snelle service net personeel

👍

Hans van Alphen

Omdat mijn oude CV-ketel onverwacht ophield heb ik Kemkens gevraagd of snellere plaatsing van de ketel mogelijk was. Dit was geen enkel probleem en binnen enkele dagen werd de nieuwe ketel geplaatst.

Van offerte tot plaatsing is alles vlot verlopen.

Ik zou het niet weten.

Reginald Kuijsters

Super netjes werken

Super netjes gemonteerd door zeer deskundige monteurs

Eigenlijk geen

Rik Hoogervorst

Snelle levering en duidelijke offerte

Ketel werkt naar behoren. Echter zijn de monteurs 2x terug geweest vanwege waterlekkages. Na de 2e keer nog steeds druppende koppelingen welke ik zelf maar dicht gedraaid heb.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Monteurs alles beter na laten lopen alvorens te vertrekken. Meerdere malen terug moeten komen en nog de simpele problemen niet opgelost hebben, kost de klant tijd en Kemkens tijd/geld.

A.Zonnevijlle

Alles volgens afspraak afgewerkt

goed advies en kundige beantwoording

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

als de rekening een aanpassing wordt doorgegeven moet dat schriftelijk opgezonden worden

Jacobs

Luisterend oor

Goed advies met een goede toelichting. Niet gericht op duurste model, maar wel op beste model voor de aanvraag.

Geen.

Geachte heer,
Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review, leuk om te lezen!

Huibers

Daar geven de andere antwoorden duidelijkheid over.

Tot nu toe zijn wij heel tevreden, maar hebben de ketel te kort in gebruik om een oordeel te geven.

Geen.

Goedemorgen mevrouw,
Bedankt voor het plaatsen van uw feedback.

Don Kadmaerubun

Monteur ging gelijk aan de gang tot en met aflevering.

Aanbevelen ivm goede advies. Minder: geen contact of alles naar wens is na de installatie.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Even contact leggen na oplevering

Geachte heer,
Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wij nemen uw tip mee!

Vriendelijke en kundig personeel

Snelle levering, netjes geïnstalleerd, vooralsnog (recentelijk aangeschaft) tevreden met ketel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Duidelijk opvolgen van spoed indicatie