19094 beoordelingen

19094 Reviews

De afspraak iets nauwkeuriger. Niet b.v. van 8.00-13.00 uur maar b.v. tussen 8.00-10.00 uur

Aanbevolen door anderen.
Vroeger ook al een een onderhoudscontract gehad en toen geen problemen gehad.

werkt netjes

Easier approach

Friendly

Janssen

Prima service ,prettige monteur

Prettige en kundige monteur

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Goedemiddag,
Dank voor de goede review. Dit horen we graag.
Lenny namens Kemkens BV

Geen idee, pas 1 keer langs geweest. Vorige eigenaren hadden ook contract bij jullie. Dus wij dachten , dan hebben zij er al kennis meegemaakt. Het is namelijk geen standaard systeem bij ons huis

Plezierig kundig persoon

Voorkomen en kundigheid

Nvt

ieder zijn eigen keuze

nvt

Heb een contract gekregen met tarief maar eerder ook een brief met prijsstijging. Onduidelijk is of deze nog wordt doorgevoerd of dat hij al is verdisconteert. Geef dat aan in de briefwisseling

Werkt netjes en klant vriendelijk

Wat viel u in positieve zin op?

Informatie van monteur tijdens aanwezigheid

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Hallo Berrie, dank voor je reactie.
Even een korte toelichting op de prijsstijging. Deze gaat in per 1 januari 2024.
Mocht je in 2023 een contract hebben afgesloten, dan blijf je hetzelfde...
Hallo Berrie, dank voor je reactie.
Mocht je in 2023 een contract hebben afgesloten, dan blijf je hetzelfde bedrag betalen en is de indexering niet van toepassing.
Lenny namens Kemkens BV

Baas

We hadden een probleem na aankoop nieuw huis. We hebben ons aangemeld voor een service contract, en daarna was het goed en snel opgelost!

verstand van zaken

Plannen had iets sneller gekund

Technisch en meedenkende monteur.

Wat viel u in positieve zin op?

Neemt me ook mee in de stappen

Vriendelijke en behulpzaam met de klanten blijven.

Ze gaan hun best doen.

Wat viel u in positieve zin op?

Ze zoeken voor de beste oplossing.

Ga zo door!

Kemkens is in de omgeving het enige bedrijf dat nog mensen zonder contract helpt, andere bedrijven hebben "geen ruimte" om mensen te helpen.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur was volledig uitgerust, incl. stofzuiger.