19094 beoordelingen

19094 Reviews

gewoon goed

afspraken nakomen

Tax

Netjes op tijd een melding

Ja

Marleen vrijvogel

Zelf contact opnemen voor onderhoud na 2jaar

Vriendelijkheid

Sandra Van Lith

Blijven doen wat ze doen

Monteur was vriendelijk en netjes legde alles netjes uit zeer professioneel

Zijn vriendelijk heid

Vriendelijke monteur

Kennis van zaken

Mark

The 8-13 time slot for the monteur is very long, and it was difficult to be away from my work for so long.

A good price, a big company which is less likely to go bust.

Wat viel u in positieve zin op?

Just good service overall.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Hallo Mark,
Hallo Mark,
Het tijdslot dat we hebben is alleen in deze drukke tijd, het stookseizoen. We snappen dat dit heel vervelend is maar in deze periode kan het niet anders. In het voorjaar en de zomer zijn de afspraken korter in te plannen.
Toch fijn te horen dat je tevreden bent over onze service.
Groet, Lenny
Kemkens BV

Natasja

?(

Inlichten over tijd

Ga zo door .... thumbs up!

Mijn allereerste servicebeurt via Kemkes verliep prima.
De servicemonteur was keurig op tijd en uitermate vriendelijk.
Binnen korte tijd had hij de CV-ketel ge-serviced en was hij weer...
Mijn allereerste servicebeurt via Kemkes verliep prima.
De servicemonteur was keurig op tijd en uitermate vriendelijk.
Binnen korte tijd had hij de CV-ketel ge-serviced en was hij weer weg.

Duidelijk, to-the-point en snel

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw enthousiaste en mooie beoordeling. Heel fijn om te lezen dat u onze service als duidelijk en snel heeft ervaren, daar doen we het voor!
Met...
Beste mijnheer/mevrouw,
Kemkens BV

Jacco Wagtmans

Ben tevreden over geleverde service en expertise van personeel

Prettige monteur

Ga zo door

Duidelijke uitleg vd onderhoudswerkzaamheden en goed onderhoud.

Vriendelijke medewerker