19094 beoordelingen

19094 Reviews

Tijdsblok van afspraak is vrij lang

Netjes en vakkundig geholpen

Zeer vriendelijk en kundig

Beste mijnheer/mevrouw,
Wat jammer dat u het tijdsblok van de afspraak als te lang heeft ervaren. Goed om verder te lezen dat het onderhoud prima is verlopen en dat de service van onze monteur zeer vriendelijk en kundig was en verder alles naar wens is geweest, daar doen we het voor!

Van Stalborch

Goed en deskundig personeel

Uitleg

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service, familie van Stalborch! Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat u een goede uitleg heeft gehad.
Met vriendelijk groet,

Hans van den Hurk

Gaskraan niet dicht laten na vertrek

Snelle en correcte service/ contact

Duidelijke uitleg

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Hallo Hans, wat vervelend dat er onduidelijkheden waren na het vertrek van onze monteur; gelukkig hebben wij u hierna weer kunnen helpen. Ik wil u danken voor de mooie woorden en beoordeling van... Hallo Hans, wat vervelend dat er onduidelijkheden waren na het vertrek van onze monteur; gelukkig hebben wij u hierna weer kunnen helpen. Ik wil u danken voor de mooie woorden en beoordeling van onze service. Wij gaan er voor zorgen dat u de komende jaren net zo tevreden zult zijn.

Nvt

Dat doe ik met bijna niks

Wat viel u in positieve zin op?

Snelle afspraak en op tijd begonnen

Geachte mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw positieve reactie, fijn om te horen dat u zo tevreden bent.

Mevrouw E. Tresoor

Ik vind aanbevelen niet prettig. Zeg wel dat ik tevreden ben over kemkens. Wat ik minder vond is dat mijn ketel in 2020 voor het laatst schoongemaakt is. En dat ik een abonnement heb voor 1x in de 2... Ik vind aanbevelen niet prettig. Zeg wel dat ik tevreden ben over kemkens. Wat ik minder vond is dat mijn ketel in 2020 voor het laatst schoongemaakt is. En dat ik een abonnement heb voor 1x in de 2 jaar. Over uw medewerker niets dan lof. En jullie zijn zeer slecht telefonisch bereikbaar.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijkheid van de monteur.zorg goed bereikbaar te zijn.

Goedemorgen mevrouw Tresoor,
Fijn om u even persoonlijk gesproken te hebben en hartelijk dank voor uw positieve reactie
Monique (klachtenafhandeling)
Kemkens...
Goedemorgen mevrouw Tresoor,
Monique (klachtenafhandeling)

Fam Slits

Ga zo door met uw service

Snelle, vriendelijke en duidelijke afwerking

Wat viel u in positieve zin op?

Al met al hadden wij er een goed gevoel bij

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Dank u wel, Fam. Slits, voor deze positieve beoordeling van onze service. Wat fijn om te lezen dat u er een goed gevoel bij onze service heeft, wij zullen ons best doen om er voor te zorgen dat u zo... Dank u wel, Fam. Slits, voor deze positieve beoordeling van onze service. Wat fijn om te lezen dat u er een goed gevoel bij onze service heeft, wij zullen ons best doen om er voor te zorgen dat u zo tevreden blijft.

mevr. H. Verhees

Helaas heb ik geen tips of suggesties voor Kemkens

Ik ben zeer tevreden over het contact met jullie

de sympathieke monteur

Vriendelijk personeel, zowel helpdesk als monteur zelf.

Vriendelijk personeel.

Best mijnheer/mevrouw,
Dank voor uw mooie beoordeling en de complimenten over de vriendelijkheid van onze medewerkers.
Kemkens BV

Opgegeven tijdslot kan nauwkeuriger - monteur kwam nu een kwartier ná het opgegeven tijdslot van vijf ochtenduren...

deskundigheid monteur

Beste mijnheer/mevrouw,
Dank voor het invullen van deze review en de mooie score. Wat jammer voor u dat onze monteur het niet gehaald heeft om in het afgesproken tijdsblok bij u aanwezig te zijn. Helaas is het niet altijd te voorkomen dat afspraken uitlopen, wij zullen ons best doen om dit voor de toekomst te verbeteren. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kundigheid van onze monteur.

Bernaards

Ook in het verleden had ik een contract bij Kemkens (en voorganger Bucas)

Wat viel u in positieve zin op?

Rustige en vriendelijke monteur.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Wat fijn om te lezen dat u goed te spreken bent over onze service, mevrouw Bernaards. Wij zullen de complimenten zeker doorgeven aan onze monteur. Hartelijk dank voor het invullen van deze review en... Wat fijn om te lezen dat u goed te spreken bent over onze service, mevrouw Bernaards. Wij zullen de complimenten zeker doorgeven aan onze monteur. Hartelijk dank voor het invullen van deze review en de mooie beoordeling.