19094 beoordelingen

19094 Reviews

Vraag over kennis en professionaliteit alsook bekwaamheid van monteur is moeilijk te beoordelen. het gaat hierbij om vertrouwen van KEMKENS als bedrijf en de monteur

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Betrouwbaarheid

Wat viel u in positieve zin op?

aanpak en werkwijze van monteur

Marc van Riel

Service

Van Rooij

Kan ik nog niks overleggen

Goede uitleg.

Probeer zoveel mogelijk afspraken in een buurt tegelijk te plannen. Dat scheelt enorm in de benzine kosten

we zijn keurig geholpen

tips over besparing

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Best mijnheer/mevrouw,
Best mijnheer/mevrouw,
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen voor het invullen van deze review. Fijn om te lezen dat u keurig geholpen bent en tevreden over onze service en het vakmanschap van onze monteur.
Wat betreft uw opmerking over het inplannen van de afspraken; wij proberen de reisafstanden voor onze monteurs zo kort mogelijk te houden. Helaas is dit in het geval van een storing niet altijd mogelijk.
Kemkens BV

Blijf zo doorgaan

goede communicatie en professionele service

aangenaam contact met servicemonteur

Eerste ervaring heel positief

Wat viel u in positieve zin op?

Eerste persoonlijke contact heel positief, duidelijk, netjes

Jeroen De Wit

Vriendelijke monteur

Wat viel u in positieve zin op?

advies naar toekomst en kleine extra verbetering rookafvoer

Hans Gertsen

Ga zo door