19094 beoordelingen

19094 Reviews

Tijdens het aanmelden van mezelf als klant was mijn mail / bevestiging blijven liggen. Ik heb zelf initiatief moeten nemen om klant te worden

Goed geregeld. Werken cf afspraak

Netjes gewerkt

Geachte mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw reactie, onze excuses voor de hapering bij de eerste start van uw contract maar gelukkig ben u verder tevreden over onze serviceverlening.
Met...
Geachte mijnheer/mevrouw,

Maarten

Ga zo door

De monteur wist goed uit te leggen wat die ging doen.

Keurig nette monteur

Beste Maarten,
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze review in te vullen en de mooie beoordeling. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze monteur en zijn vakmanschap.
Met...
Beste Maarten,

GOEDE TOELICHTING EN CONTROLE. AFSPRAKEN WORDEN GOED NAGEKOMEN

Beste mijnheer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en de positieve beoordeling van onze service.

Marijnissen

Telefonisch lange wachttijd

Makkelijk

Netheid vriendelijk

Beste mijnheer Marijnissen,
Beste mijnheer Marijnissen,
Dank u wel voor het invullen van de review en uw mooie beoordeling. Helaas hebben wij op dit moment te maken met een grotere drukte dan de rest van het jaar waardoor het wat langer wachten is aan de telefoon dan u mag verwachten. Wij nemen uw opmerking mee als verbeterpunt voor de toekomst.
Kemkens BV

Controle en advies uitbreiden naar radiators en vloerverwarming

Zekerheid van periodieke controle

bekwaamheid van de monteur

Leo van esch

Kennis

Korte blokken waarin ik thuis moet zijn voor een afspraak. Ik werk fulltime in het onderwijs dus kan niet vrij nemen om van 8 tot 13 thuis te zijn.

Ik ben pas net klant, de eerste controle van de ketel gehad.

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur was echt heel kundig en legde alles duidelijk uit.

D Franken

Foto’s laten maken van de ruimte is niet ideaal

Kennis van zaken, hulpvaardig

Smeets

Goede geïnformeerd, op tijd, keurig en zorgvuldig

Nauwgezetheid

Wat viel u in positieve zin op?

Aardige monteur met veel tekst en uitleg. Top!!