19094 beoordelingen

19094 Reviews

Feskens

Ga zo door.

Leuke en vriendelijke monteurs ( niet opdringerig.

Vriendelijk

Beste heer/mevrouw Feskens,
Wij zijn blij te horen dat u zo tevreden bent, dank u wel!

Van Dijk

Geen, alles is goed gegaan

De monteur signaleerde al snel dat de druk op het gas te hoog was, en daar kon iets aan gebeuren

Snel en goed

A Lemmens

Zo doorgaan.

Goed advies, vriendelijke monteur, vakbekwaam. Volgens afspraak komen.

Wat viel u in positieve zin op?

De correctheid waarmee gewerkt is

Frank

Goed contact fijne monteur

Wat viel u in positieve zin op?

Fijne monteur goede uitleg over alles

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijke en gedrevenheid van de monteur

Beste mijnheer/mevrouw,
wij willen u graag bedanken voor het invullen van deze review en bedanken u voor de mooie beoordeling. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service.
Met...
Kemkens BV

Betere info van monteur bij vragen

Niet veel

Beste mijnheer/mevrouw,
Bedankt voor het invullen van de review, wat jammer om te lezen dat niet alles naar wens verlopen is. Helaas hebben wij via deze weg geen gegevens van u. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen? Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 088-5050330. Mailen kan vanzelfsprekend ook dit mag naar klantenservice@kemkens.nl

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur werkt netjes en is vriendelijk

Beste mijnheer/mevrouw,
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de werkwijze van onze monteur en zijn vriendelijkheid. Hartelijk dank voor het invullen van deze review en de positieve beoordeling.

Stief

Betrouwbaarheid in bevestigte afspraken

Het is geen monteur gekomen, dus een afspraak bestond die met twee Emails van kemkens was bevestigt

Nog niets

Beste,
Beste,
helaas is uw afspraak misgelopen en omdat er in ons systeem geen telefoonnummer stond konden wij u jammer genoeg niet bellen. Gelukkig hebben mijn collega's u middels een mailbericht kunnen bereiken en is er een nieuwe afspraak met u gemaakt. Wij gaan ons uiterste best ervoor doen om deze naar tevredenheid te laten verlopen.
Ik hoop dat ik u hiermede voldoende geïnformeerd heb.
Kemkens BV

WTW-onderhoud moet ook 2-jaarlijkse ventilatie nameten/afstellen bevatten, tegen een redelijke prijs

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur luistert naar ervaringen en klachten

Beste mijnheer/mevrouw,
Allereerst bedankt voor het invullen van de review en de positieve beoordeling voor onze monteur, wij stellen dit zeer op prijs. Ik heb navraag gedaan voor u wat betreft uw opmerking over het nameten/afstellen van de ventilatie, Het blijkt dat dit niet nodig is als alles eenmaal is ingeregeld.
Ik hoop dat ik u voldoende geïnformeerd heb,

kees westrik

Geef een betere indicatie van het moment van onderhoud; het is nu een halve dag; dat kan via de planning scherper; heb nu vanaf 8 u zitten wachten tot 11.30 u.

kundige monteur die ook nog eens wat uitleg geeft

vriendelijk personeel

Beste mijnheer Westrik,
Hartelijk dank voor het invullen van de review en uw positieve beoordeling van onze servicemonteur. Ik zal er voor zorgen dat de complimenten bij hem terecht komen....
Beste mijnheer Westrik,
Begrijpelijk dat het vervelend kan zijn als u aan het wachten bent op de afspraak met de monteur; wij werken met bloktijden in onze planning zodat de monteurs zo flexibel mogelijk in te plannen zijn.
Hopende u op deze wijze voldoende geïnformeerd te hebben.