19095 beoordelingen

19095 Reviews

Doe het gewoon in 1 keer goed, dat scheelt een hele hoop emailverkeer.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

De administratieve afhandeling was in het begin ronduit belabberd.

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur die de servicebeurt heeft gedaan, was vriendelijk, correct en professioneel.
De monteur die er eerder was ivm een storing zijn wij minder tevreden over.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Geachte mijnheer/mevrouw,
Geachte mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw reactie, ik begrijp dat u niet tevreden bent over onze service verlening en daar zou ik graag met u over in gesprek gaan. Helaas reageert u anoniem en kunnen wij uw gegevens niet achterhalen. Zou u uw klacht naar ons door kunnen mailen op klantenservice@kemkens.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Kemkens BV

gjh brekelmans

Nvt

Duidelijke communicatie vooraf; representatieve monteurs.

Reprentatieve monteurs

Zie boven

Nog nieuw bij kempkes dus nog ervaring

Wat viel u in positieve zin op?

Nog geen ervaring i.v.m. nieuwe klant

Planning had iets beter kunnen aansluiten op wat tevoren doorgegeven was.

Wat viel u in positieve zin op?

goede ervaren monteurs die niet te beroerd zijn om advies te geven

Duidelijkheid over wanneer het contract in gaat.

Qua prijs relatief gunstig, bekwame medewerkers.

Wat viel u in positieve zin op?

Medewerker met veel kennis.

Komen op afgesproken tijd, makkelijk on afspraken te verzetten, zijn duidelijk en eerlijk.

Duidelijkheid, eerlijkheid

Freddy

Beter indicatie geven wanneer monteur langs komt.

Goede en vakkundige service

Aardige en behulpzame monteur

Niks eigenlijk

Handig als de ketel uitvalt, en ook veilig.

Wat viel u in positieve zin op?

Aardig, legde ook dingen uit.

Na de inspectie een mail sturen met korte vastlegging en wanneer volgende activiteit nodig is/gepland staat

Vriendelijkheid en punctueel. Duidelijke communicatie

Vriendelijkheid

Silvius

Gewoon goed en netjes

Wat viel u in positieve zin op?

Snelheid en netheid van werken