19096 beoordelingen

19096 Reviews

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Melding van tijdstip van onderhoud en geweldige monteur

Kennis van produkt

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Geachte mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw positieve feedback, fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze serviceverlening.
Kemkens BV

Vriendelijke en kundige monteur

Wat viel u in positieve zin op?

Bericht dat monteur onderweg was

Ga zo door

de man leek heel deskundig , was zeer vriendelijk. hij stelde vast, dat ik een nieuwe ketel nodig had

Wat viel u in positieve zin op?

tot nu toe zeer tevreden hopelijk krijg ik gauw een offrtte voor een ketel

Miranda

Ga zo door

Goed geregeld. Fijne collega die bij mij geweest is. Berichtje toen hij onderweg was.

Vriendelijke man!

Ga zo door !

Vriendelijke en behulpzame monteur en je kunt merken dat ie verstand van zijn werk heeft. Erg fijn !

Wat viel u in positieve zin op?

In z'n geheel een positieve ervaring

Korter tijdsblok afspreken

Goede service

Alles netjes achtergelaten

A Duitsman

Verleng mijn onderhoudscontract niet

Onderhoud is er niet gedaan. Alleen een mededeling dat de monteur de ketel niet goedkeurd.

Wat viel u in positieve zin op?

Direkt een negatief. Resultaat.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Goedemorgen mijnheer/mevrouw Duitsman,
Goedemorgen mijnheer/mevrouw Duitsman,
Ik begrijp dat onze monteur uw cv ketel na een 1ste inspectie heeft afgekeurd omdat hij niet voldoet aan de gestelde eisen. Graag willen wij hierover met u in gesprek. Via dit kanaal hebben wij helaas geen gegevens van u dus zou u zo vriendelijk willen zijn om uw klacht te mailen naar klantenservice@kemkens.nl met vermelding van uw postcode en huisnummer dan nemen wij contact met u op.
Kemkens BV

Dit vasthouden

prettige omgang
duidelijke uitleg
zaken checken
kon goe luisteren

Wat viel u in positieve zin op?

vakkennies en vriendelijkheid, geen gehaast

Atilla

Contract voorstellen beter utleggen aan de hand van type cv

Robin (monteur) was vriendelijk en ook een persoon met kennis.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur is aardig en vakkundig