19096 beoordelingen

Gewoon goed

Alles perfect

Y.Berben-Muylkens

Op dit moment niet.

Eerste kennismaking aan telefoon en face tot face met monteur was goed.

Wat viel u in positieve zin op?

Accuraatheid van de medewerker om een afspraak etc in te plannen. Ging vriendelijk en vlot en duidelijk.

Jos van Leur

Het tijdsblok waarin de komt is 5 uur zou wat korter kunnen!

Kennis en vakbekwaamheid

zeer professioneel bedrijf

veel kennis en gedegen

David Bunning

Ga zo door

op basis van info van familie ben ik naar Kemkens gegaan, nu moet ik het zelf nog gaan ervaren, dan zal de 7 mogelijk een 8 of een 9 worden. Het contact tot nu nu was correct en op tijd

Heldere communicatie

Maas

Nvt

Goed georganiseerd. Vakkennis, snel en vriedenlijk

Vriendelijk, vakkennis en organisatie

Wat viel u in positieve zin op?

kemkens service en onderhoud maakt waar wat ze beloofd

Kools L.M.

Bij mij was het telefoonnummer niet duidelijk bekend waardoor ik de eerste keer 32 minuten in de wacht stond.

Zeer vriendelijke monteur met duidelijke uitleg van het een en ander

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke en bekwaam monteur.