19096 beoordelingen

19096 Reviews

Kok Michiel

Nvt

ervaringen uit het verleden.
Nakomen van afspraken.

klantvriendelijkheid

Zorg dat je mensen goed voorbereid op pad gaan en geef service en klanten waardering meer aandacht.

Eerst inspectie wordt ik gebeld om 16:40 dat de monteur niet komt omdat hij geen pakking had, zelf vrij voor moeten nemen en van 12:00 tot 17:00 thuis gebleven en daarna zelfs geen telefoontje om... Eerst inspectie wordt ik gebeld om 16:40 dat de monteur niet komt omdat hij geen pakking had, zelf vrij voor moeten nemen en van 12:00 tot 17:00 thuis gebleven en daarna zelfs geen telefoontje om een andere afspraak te maken... Echt slecht gewoon zo ga je niet om met klanten

Wat viel u in positieve zin op?

Niet veel op deze manier

Geachte mijnheer/mevrouw,
Onze excuses voor het niet nakomen van uw afspraak, dit is niet onze gebruikelijke werkwijze en graag wil ik deze klacht ook bij de desbetreffende afdeling neer leggen. Graag wou ik persoonlijk met u in contact komen maar via deze site kan ik uw gegevens niet achterhalen.
Zou u uw klacht door willen mailen naar klantenservice@kemkens.nl dan nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.
Kemkens BV

Zo door gaan, gaat fantastisch.

Omdat het onderhoud en eventueel reparatie door een erkend bedrijf met medewerkers die vakkennis hebben wordt uitgevoerd.

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur was efficiënt en snel. Was ook welwillend om vragen te beantwoorden die ik had over de installatie die er hing. Fijn, iemand die kennis van zaken heeft.

Wat viel u in positieve zin op?

Goede toelichting van onderhoud en eventuele investeringen in de toekomst

Duy Phan

Geen punten

Professionale vakman

Meer informatie aan monteur meegeven, hij hoort alle antwoorden te weten.

Geachte mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw review, mocht u informatie willen die de monteur u niet heeft kunnen geven dan staan wij u graag te woord.
U kunt ons telefonisch bereiken op...
Geachte mijnheer/mevrouw,
U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 088-5050330 of via mail adres klantenservice@kemkens.nl.

Peter van Zitteren

Ik hoop op een goede samenwerking

Pas 1x een service monteur op bezoek gehad

Het advies vd monteur

Goedemiddag mijnheer van Zitteren,
Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw 1ste afspraak en wij zien ook een fijne samenwerking tegemoet.

duidelijk contract

Wat viel u in positieve zin op?

Kennis van de servicemonteur en bereidheid mijn vragen te beantwoorden over app gebruik

N.v.t.

zeer kundige en nette monteur
graag volgende keer zelfde monteur

n.v.t.

Vond in eerste instantie de front desk wat ' stroef' in de communicatie, overigens is dit geen echt big-deal

accuraat, netjes

Wat viel u in positieve zin op?

adequate reactie van monteur toen er iets aan de ketel geconstateerd werd.