19096 beoordelingen

19096 Reviews

Stuur meteen een goede monteur

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

De 2e monteur die kwam was vriendelijk en vakkundig

Wat viel u in positieve zin op?

Geen dingen gedaan die niet nodig zijn

M.C.Fuhrmann Barhorst

Graag levering van de rekening

Snelle reactie bij vraag om hulp

Wat viel u in positieve zin op?

Snelle reactie op vraag naar hulp

Ga zo door

Hoewel de cv ketel op een lastige plaats hangt (voor de monteur om er bij te kunnen) heeft de monteur zonder mopperen de servicebeurt afgewerkt en is niet zo vriendelijk bij vertrek als bij... Hoewel de cv ketel op een lastige plaats hangt (voor de monteur om er bij te kunnen) heeft de monteur zonder mopperen de servicebeurt afgewerkt en is niet zo vriendelijk bij vertrek als bij binnenkomst. Prima.

Wat viel u in positieve zin op?

zoals gezegd, ondanks moeilijke plaats van de ketel, zonder commentaar afgewikkeld. Over de kwaliteit van de servicebeurt kan ik uiteraard niets zeggen, daar heb ik geen verstand van. Het kwam prima... zoals gezegd, ondanks moeilijke plaats van de ketel, zonder commentaar afgewikkeld. Over de kwaliteit van de servicebeurt kan ik uiteraard niets zeggen, daar heb ik geen verstand van. Het kwam prima over.

Janette

Als een afspraak heel erg uitloopt is een berichtje wel fijn

Gewoon goed

Vriendelijk

Afspraken nakomen , of zeker de klant inlichten dat men niet meer komt

Afspraak kwam men niet na , moest zelf erachter na bellen wanneer men weer zou komen . Volgende dag kwam men weer niet opdagen . 3e afspraak is men toen wel nagekomen
2 halve vrije dagen...
2 halve vrije dagen moeten nemen

Nu even niks

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Geachte mijnheer/mevrouw,
Geachte mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw reactie, helaas kunnen wij hier uw gegevens niet achterhalen. Mocht u contact met ons willen over het verbeterpunt, dan wil ik u vragen om ons een email te sturen naar klantenservice@kemkens.nl met vermelding van uw postcode en huisnummer. Wij zullen dan contact met u opnemen.
Kemkens BV

pg. viguurs

Gewoon zo doorgaan.

kundig bedrijf

Wat viel u in positieve zin op?

dat alles normaal verliep.

Goede service kundige monteur

Wat viel u in positieve zin op?

De vele mails dat ik een afspraak had

Johan Martens

Ga zo door

Vriendelijk personeel en legt alles uit wat die deed

Kennis en vriendelijkheid

Ger

Ga zo door

Goede afspraak en goed werk

Zeer prettige monteur

Nvt

Bezoek was zeer kort dus heb nog geen echte ervaring gehad

Wat viel u in positieve zin op?

Wist duidelijk waar die het over had