19096 beoordelingen

Geenn

Zeer goede monteur

Vriendelijke monteur

Michael Emmerik,van

Vanwege de goede uitleg en service

Wat viel u in positieve zin op?

Vakbekwaamheid en een goede uitleg over het onderhoud

Uitleg over staat van apparaat.

prima snelle service en een fijn idee dat als er iets mocht zijn, je iemand achter de hand hebt.

Wat viel u in positieve zin op?

vriendelijk en keurig op tijd.

Vanwege de service en vakmanschap

Vriendelijk, bekwaam

Goed contact via mail wanneer monteur langs komt

Vriendelijk benaderd.

Stefan

Geen.

De onderhoudsmonteur gaf goed advies en had goede kennis.

Goede kennis en service.

Vel

Ja

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Goedemorgen mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw positieve reactie, goed om te horen dat alles naar wens is verlopen.
Kemkens BV

Peter

Procedure om eerst te kijken of de afvoerlekkage optreedt en dan Nefit het probleem laten oplossen zonder direkt de sensor. Een paar dagen extra was ook geen punt geweest. Het probleem bestond... Procedure om eerst te kijken of de afvoerlekkage optreedt en dan Nefit het probleem laten oplossen zonder direkt de sensor. Een paar dagen extra was ook geen punt geweest. Het probleem bestond misschien al sinds de laatste onderhoudsbeurt. De onderhoudsmonteur had eerlijk moeten zijn en toen direkt Nefit in moeten schakelen.

Door de gekozen plaatsing van een sensor heeft de monteur zonder handtekening ons huis verlaten/ontvlucht. Begreep later pas dat we vanaf dat moment dagen in de kou zaten zonder cv en warm water met... Door de gekozen plaatsing van een sensor heeft de monteur zonder handtekening ons huis verlaten/ontvlucht. Begreep later pas dat we vanaf dat moment dagen in de kou zaten zonder cv en warm water met een 3L melding. Bleek er op neer te komen dat Nefit via een terugroep actie moest worden benaderd. Dat duurde nog dagen.Verwacht dat die monteur er weer voor zorgt dat de ketel het weer doet.

Monteur op tijd

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Goedemorgen mijnheer,
Goedemorgen mijnheer,
Vervelend om te horen dat de afspraak niet naar wens is verlopen, wat ik lees is dat dit een terugroepactie betreft. Is Nefit inmiddels bij u langs geweest om de storing te verhelpen? Via deze site hebben wij geen inzicht in uw gegevens. Zou u ons willen bellen op 088-5050330 of via mail klantenservice@kemkens.nl, voorzien van uw postcode en huisnummer.
Kemkens BV

J v d Akker