19078 beoordelingen

19078 Reviews

Fred Rosmalen

Geen tips, maar vooral zo doorgaan:-):-)

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Goede en betrouwbare service met duidelijke communicatie

Wat viel u in positieve zin op?

Snel schakelen om een oplossing te zoeken

Ga zo door

Betrouwbaar, snelle service bij onverwachte problemen.

Wat viel u in positieve zin op?

Handig dat je alvast een afspraakvoorstel krijgt, en dat je die als het nodig is ook gemakkelijk online kunt verzetten.

Bij de aanvraag vroeg ik of er ook advies over een aanpassing kon worden gegeven. Dit zou mogelijk zijn maar de monteur gaf aan dat hij daar geen verstand van had. Heb dus paar maanden voor niks... Bij de aanvraag vroeg ik of er ook advies over een aanpassing kon worden gegeven. Dit zou mogelijk zijn maar de monteur gaf aan dat hij daar geen verstand van had. Heb dus paar maanden voor niks gewacht.

Hoewel de monteur kennis van zaken had was hij in het contact minder sterk. Inhoudelijk kon ik met hem praten maar mijn vrouw vond hem nogal bot en direct overkomen

Kundige monteur

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste klant, vervelend te horen dat u niet het advies heeft gekregen wat u van ons had mogen verwachten. Wij hadden op zijn minst verder moeten schakelen om u toch zo goed mogelijk te helpen. Excuus... Beste klant, vervelend te horen dat u niet het advies heeft gekregen wat u van ons had mogen verwachten. Wij hadden op zijn minst verder moeten schakelen om u toch zo goed mogelijk te helpen. Excuus hier voor. Wellicht zou u contact met ons op willen nemen zodat wij u toch goed verder kunnen helpen. Ons nummer is 088 50 50 330.

Kalinka
Kemkens BV

correct en efficiënt

correct

Mehtap Yasinoglu

Nvt

Er was onderling onenigheid tussen collegas van Kemkens over de geldigheid van afvoer. Wat zorgde voor veel onduidleijkheid tijdens de eerste inspectie.

Klantenservice medewerker.

Nievergeld

Geen additionele

Goede kundige monteur, met goed advies

Aardige monteur

Weet niet

Ben nog voorzichtig omdat dit mijn eerste contact met het bedrijf is

Wat viel u in positieve zin op?

Mij viel op dat de monteur zaken van kennis had ook gezien zijn gereedschap die hij mee bracht

Geplande aankomsttijd monteur tussen 12.00 en 17.00uur. Kwam pas om 15.45uur. Aankomsttijd kan m.i. beter gepland worden.

Advies

Ton Vogels

Ga zo door

er wordt door vakmensen gewerkt

Wat viel u in positieve zin op?

De servicemonteur was zeer vriendelijk en competent. TOP!!! ook dat mag gezegd worden mensen klagen alleen maar als slecht gaat maar niet als het goed gaat. Dat mag ook wel doorgegeven worden aan de... De servicemonteur was zeer vriendelijk en competent. TOP!!! ook dat mag gezegd worden mensen klagen alleen maar als slecht gaat maar niet als het goed gaat. Dat mag ook wel doorgegeven worden aan de monteur die hier was. Tenslotte is hij het gezicht van de jullie firma.

Fijn contact, professionele medewerkers

Wat viel u in positieve zin op?

Er werd tijd genomen, goede uitleg