19096 beoordelingen

19096 Reviews

In november aangemeld en drie keer achteraan moeten gaan voordat de aanmelding gelukt was

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur heeft goed zijn best gedaan

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Geachte mijnheer/mevrouw,
Geachte mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw reactie, helaas kunnen wij hier uw gegevens niet achterhalen. Mocht u contact met ons willen over het verbeterpunt, dan wil ik u vragen om ons een email te sturen naar klantenservice@kemkens.nl met vermelding van uw postcode en huisnummer. Wij zullen dan contact met u opnemen.
Kemkens BV

Richard

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Prima monteur

Top

Flexibel, makkelijk, vriendelijk

Duidelijkheid

Zo laten

omdat de service mijn goed bevallen is

Monteurs zijn zeer goed

R.F.M.Grol

Bereikbaarheid moet beter

Vriendelijke monteur

Kennis van het product

F.Keles

*****

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke benadering, snelle en doelmatige service.

Zo doorgaan

Netheid

B.Haan

Vriendelijk en netjes gedaan.

Netheid

B. Lake

Je als een professioneel bedrijf gedragen en leveren wat mensen voor betaald hebben. niet als een cowboy gedragen.

Ja. Echt meest waardeloos bedrijf die ik ooit als particuliere klan mee te maken hebt gehad. zij hebben drie maanden terug bij mij PV-panelen geïnstalleerd tot de dag van vandaag weet ik niet of ze... Ja. Echt meest waardeloos bedrijf die ik ooit als particuliere klan mee te maken hebt gehad. zij hebben drie maanden terug bij mij PV-panelen geïnstalleerd tot de dag van vandaag weet ik niet of ze werken. 4 keer gebeld twee keer iemand ingeschakeld om iets te regelen zodat de installatie werkt maar geen enkele keer ben ik gebeld door Kemkens.

werkelijk helemaal niets.