19096 beoordelingen

19096 Reviews

We hebben nieuwbouw
Wellicht een contact moment plannen 2 weken na oplevering woning. Voor ons was dat beter geweest

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Deskundige medewerker

Prima vakmensen

Prettige communicatie omtrend afspraak en vakkundige monteur.

Vakkennis

Vooral zo door gaan

De monteur was kalm, duidelijk, vriendelijk zeer behulpzaam en had oor voor je vragen en gaf zeer heldere antwoorden!

Wat viel u in positieve zin op?

Dat we nu eindelijk weten hoe onze installatie werkt en dat we weten dat we bij problemen kunnen terugvallen op Kemkens en dat het dan geregeld word.

Kemkens

Het is goed zo!

Goedgeregeld, geen problemen, aanbevelen bij anderen is een optie!

Wat viel u in positieve zin op?

Hier boven staat alles al, niets aan toe tevoegen.

Gunters

Tot nu toe niks

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de monteur op tijd was

Goede uitleg en advies

Goede uitleg

van Iersel

wel aanbevelen want het is goed om de ketel ieder jaar te laten nakijken. Zeker als de ketel al ouder is dan 8 jaar.

Wat viel u in positieve zin op?

vriendelijke man en veel kennis van zaken. het was zo gebeurd

Bart

Zo Doorgaan!

Correct en deskundig

Deskundigheid

Rene van Poeijer

Verdeel de dag in vier stukken zodat de klant iets meer invloed heeft over de indeling.

Vriendelijke behulpzame medewerker

Jacobs