19097 beoordelingen

19097 Reviews

Zijn er nog andere service bijv. Zonnepanelen etc. Meer over communiceren

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Goede service.

Goede service, goede ondersteuning

Graag wat meer aanbod voor inplannen van onderhoud Bodemwarmtepomp

Aardige en deskundige mensen

Deskundigheid

Volgens afspraak gegaan, vriendelijke man met kennis op bezoek gehad

Wat viel u in positieve zin op?

Meer informatie geven over hoe te handelen bij en bij welke storingssituaties

Goede prijskwaliteitverhouding

Wat viel u in positieve zin op?

Punctualiteit in nakomen van serviceafspraak

Simone

Uitstekende en professionele service. Zowel van de backoffice als het gaat om het plannen van de afspraak, als van de betreffende monteur.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur gaat zeer grondig te werk en neemt zijn tijd

Danny

Gebruik originele inspectielijsten van een systeem van de fabricant.

1e inspectie is een wassen neus bij warmtepompboiler. Hij heeft gekeken of ie aanwezig was.

Wat viel u in positieve zin op?

Je wordt vooraf goed geïnformeerd, wanneer men aanwezig zal zijn.

Geachte mijnheer/mevrouw,
Bedankt voor uw reactie. Als u nog vragen heeft over het uitvoeren van het onderhoud van uw toestel mag u contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan telefonisch of per e-mail; klantenservice@kemkens.nl
Kemkens BV

Voor de eerste keer ook alle radiators te ontluchten.

Aardige monteur

Geachte mijnheer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling over het bezoek van onze servicemonteur. Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice, ook is veel informatie terug te vinden op onze website.

Ruud Pessers

Neem je klanten eens serieus en behandel ze niet als een stuk vuil.

Kemkens komt al de volledige looptijd van mijn contract zijn afspraken niet na. Ik ben zelf dringend op zoek naar een andere partij voor onderhoud van mijn warmtepomp. Het enige positieve zijn de... Kemkens komt al de volledige looptijd van mijn contract zijn afspraken niet na. Ik ben zelf dringend op zoek naar een andere partij voor onderhoud van mijn warmtepomp. Het enige positieve zijn de monteurs in het werkveld. Kemkens reageert niet op klachten en doet niks met opmerkingen van zijn klanten.

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur werkt erg hard en zeer klantgericht, echt toppers

Geachte mijnheer,
Geachte mijnheer,
Dank u wel voor uw reactie. Onze excuses dat het is misgelopen met uw afspraak. Uw klacht is onder de aandacht en doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling. Wij gaan ervoor zorgen dat er contact met u opgenomen wordt.

Manon

Wij zouden terug gebeld worden omdat we een verzoek hadden, dit is nooit gebeurd. Dat zou nog verbeterd kunnen worden.

Alles gaat volgens afspraak en monteur was erg prettig, helpen altijd goed

Wat viel u in positieve zin op?

Fijne monteur! Netjes op tijd, afspraak goed doorgekomen

F. Nettekoven

Zo doorgaaan