19078 beoordelingen

19078 Reviews

Geen tops od suggeties

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Goede service tegen mooie prijs

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijk personeel die kennis en kunde bezit

Frank

Nog weinig ervaring opgedaan. Contract loopt 1 maand en monteur is 1x geweest

Zeer vriendelijke monteur

G.P.Pols

Misschien advies voor warmtepomp

Volgens afspraak

snel en netjes

Opzich een prima monteur, maar had graag meer uitleg gekregen wat hij ging doen en wat hij gedaan heeft. Zou mooi zijn als je per e-mail een soort rapportje kreeg: wat er gedaan had moeten worden,... Opzich een prima monteur, maar had graag meer uitleg gekregen wat hij ging doen en wat hij gedaan heeft. Zou mooi zijn als je per e-mail een soort rapportje kreeg: wat er gedaan had moeten worden, wat er gedaan is, wat aandachtspunten zijn en wat je zelf moet controleren in het geval van een storing.

Wat viel u in positieve zin op?

Kwam op tijd en duidelijke reminders

Leer uw monteurs klantgericht denken

Slechte ervaring met 1e inspectie.

Heel weinig

Leo

Nvt

Alle apparatuur is al jaren in onderhoud door Kemkens, echter pas nu ( 2 jaar na plaatsen warmtepomp) ziet monteur dat de ketel op n veel te hoog vermogen staat afgesteld, dit zorgt blijkbaar voor... Alle apparatuur is al jaren in onderhoud door Kemkens, echter pas nu ( 2 jaar na plaatsen warmtepomp) ziet monteur dat de ketel op n veel te hoog vermogen staat afgesteld, dit zorgt blijkbaar voor veel vervuiling waardoor de wisselaar veel te snel aan vervanging toe is.
Dit gaat mij geld kosten, het is de bedoeling dat onderhoud zorgt voor langere levensduur, niet kosten verhogend

Nvt

Emiel Van Gemert

Tijdvak korter aangeven, niet tussen 8:00 uur en 17:00 uur komt onze monteur maar, tussen 08:00 uur en 12:00 uur.

Vriendelijkheid en vakbekwaamheid

Ga zo door

Makkelijk in onderhoud

Aardige mensen.

Ik zou graag een klantvriendelijker systeem zien voor de planning. ‘We komen tussen 12 en 17 uur’ is niet erg klantvriendelijk; je moet dan toch de hele tijd beschikbaar zijn; voor veel mensen (ik... Ik zou graag een klantvriendelijker systeem zien voor de planning. ‘We komen tussen 12 en 17 uur’ is niet erg klantvriendelijk; je moet dan toch de hele tijd beschikbaar zijn; voor veel mensen (ik in elk geval) betekent dat: vrij nemen van je werk. Dit kan beter en vooral klantvriendelijker.

Vriendelijke monteurs

Karin souren

Op dit moment geen

Netjes, snel en correct uitgevoerd.

Kennis en kunde