19097 beoordelingen

19097 Reviews

Uitleg geven over de instelling van de keteltemperatuur.

Komen afspraak goed na.

Wat viel u in positieve zin op?

Keurig en alles netjes achtergelaten.

Nog weinig ervaring, maar werkzaamheden zijn wel conform afspraak nagekomen

Wat viel u in positieve zin op?

Snelheid en correct uitvoeren van de werkzaamheden

Klantvriendelijk

Vakmanschap

Geen idee

Prettige communicatie, hele goeie en fijne monteur en betalen op rekening.

Wat viel u in positieve zin op?

Hele kundige en prettige monteur!

Ad Houtman

Nog maar kort kontrakt, monteur voor servicebeurt was plezierig en leek bekwaam

Llantgerichtheid

Zeer nette vriendelijke monteur

Arco Kik

Komt afspraken na. Deskundige monteurs

Vriendelijkheid en bekwaamheid

v Mourik

Geef binnen 5 werkdagen reactie op een vraag van een klant

de gedane inspectie verliep voorspoedig, ik verwacht inzage in wat er gedaan is.

Wat viel u in positieve zin op?

fijne communicatie, maar een rapport op papier is zeer gewenst

Geachte mijnheer van Mourik,
Geachte mijnheer van Mourik,
Ik heb vernomen dat u inmiddels de rapportage van de bevindingen van de monteur ontvangen heeft en dat er nog een afspraak voor u gepland staat voor het controleren van de buitenunit, onze excuses dat dit niet gelijk uitgevoerd is.
Kemkens BV

Meer uitleg door monteurs over de werking van de ketel

We zijn over het algemeen tevreden hoe we zijn geholpen door Kemkens.

Wat viel u in positieve zin op?

Snelle reactie op ons probleem

Geachte mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw reactie, wij gaan uw verbeterpunt doorzetten zodat we dit voor de toekomst kunnen verbeteren.
Kemkens BV

Kom afspraak na en niet op eigen houtje in eens voor de deur staan

Heel lang wachten op onderhoud. Dan niet komen en dan ineens zonder afspraak aan de deur staan hoe slecht is dat

Niks

Geachte mijnheer/mevrouw,
Wij danken u voor uw beoordeling en vinden het spijtig dat het bezoek niet volgens afspraak is verlopen. U heeft een mail van ons ontvangen op 30-01-2023 met een voorstel datum en wellicht is deze in uw spam map terecht gekomen. De afspraak was door u niet bevestigd en daarom had deze afspraak uit het systeem moeten verdwijnen hier is dus iets mis gegaan. Onze excuses hiervoor.
Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.