19097 beoordelingen

19097 Reviews

Fienieg

Wat viel u in positieve zin op?

Snel voor elkaar. Duidelijk wat werd vervangen en waarom

Saskia van Mieghem

Het tijdsbestek waarin de afspraak wordt gemaakt, in mijn geval tussen 12.00 en 17.00 is erg lang. Meeste bedrijven sturen een half uur van te voren een sms’je. Dat is wel handiger.

Er was iets niet in orde met de aansluiting. Wij gaan ervoor zorgen dat dat wordt opgelost. Tot die tijd vindt er geen onderhoud plaats en is het onderhoud nog niet goed gekeurd. Begrijpelijk maar... Er was iets niet in orde met de aansluiting. Wij gaan ervoor zorgen dat dat wordt opgelost. Tot die tijd vindt er geen onderhoud plaats en is het onderhoud nog niet goed gekeurd. Begrijpelijk maar ik betaal al wel een aantal maanden voor het servicecontract en dat is wel vreemd aangezien dat nog niet is goedgekeurd.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur was vriendelijk en had kennis van zaken.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste mevrouw van Mieghem,
Beste mevrouw van Mieghem,
Fijn om u even aan de telefoon gesproken te hebben en bedankt voor het prettige gesprek. Zoals besproken gaan wij de gegevens verwerken en hopen u in de toekomst van dienst te mogen zijn.
Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben,
Kemkens B.V.

Vriendelijk en goed gewerkt

Vriendelijkheid en kennis

Geen, was prima

aanbevelen omdat service goed is.

vriendelijke monteurs, goede info

K.v.d.Veerdonk

Afspraak is afspraak

Netjes werken.

Geen opmerkingen

Fijne samenwerking met mijn energieleverancier Essent, het contact verliep goed en gemakkelijk, vriendelijke en vakkundige monteur heeft ons geholpen

Gemak en tijdsduur

Leks Tijsse KLASEN

Ga zo door :)

Servicemonteur werkte snel en doelgericht

Wat viel u in positieve zin op?

Ik heb veel duidelijke uitleg gekregen over mogelijkheden om energie te besparen

Nieuwe broek voor de monteur. Er zat een scheur in :)

Gemak en zekerheid.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur kwam voor 1e inspectie. Hij vond een onderhoudsbeurt nodig en belde voor overleg en toestemming met planning. Onderhoud mocht ook meteen gebeuren. Fijn!

Yasser

Kijk naar het model voordat je een contract accepteert

Ondanks dat ik in mijn aanvraag het model van de ketel vermeldde, heeft de technicus blijkbaar zijn model nooit gezien en er ook geen ervaring mee. Hij moet meerdere keren zijn supervisor bellen en... Ondanks dat ik in mijn aanvraag het model van de ketel vermeldde, heeft de technicus blijkbaar zijn model nooit gezien en er ook geen ervaring mee. Hij moet meerdere keren zijn supervisor bellen en uiteindelijk kan hij de keuring niet doen. Ik heb ongeveer 3 maanden gewacht om het contract te starten en uiteindelijk probeerden de technicus en zijn supervisor weg te komen van het voltooien van de inspectie zodra ze zeiden dat we geen reserveonderdelen hebben en zodra er geen vergelijkbare ketels in de buurt zijn en uiteindelijk kunnen we niet sluit de gastoevoer zodat we de inspectie niet kunnen doen. helaas veel te onprofessioneel

niks

Van Tongeren

Bedenk het zelf even.

Onderhoud op 17 januari is niet uitgevoerd. Technicus mat acht maal eventueel lekken van de brander, één van de acht metingen kwam onder 20%. De rest bleef er dik boven. Toch reden voor hem de ketel... Onderhoud op 17 januari is niet uitgevoerd. Technicus mat acht maal eventueel lekken van de brander, één van de acht metingen kwam onder 20%. De rest bleef er dik boven. Toch reden voor hem de ketel af te keuren en zonder verdere actie te vertrekken.
Ik kreeg sterk de indruk dat alleen gekeken is naar de installatiedatum van de ketel en dat die bij voorbaat kansloos was.
2. Als het veld betreffende accepteren van huisregels en privacy verplicht aangekruist moet worden omdat anders de enquete niet verstuurd kan worden is dat waardeloos. Ik protesteer hiertegen en ik wil het niet accepteren.

Komt volgens afspraak