19098 beoordelingen

19098 Reviews

Afspraken nakomen. De duur voordat er een monteur langskomt, en het contract sturen

De controle op zich was goed, het duurde echter veel Langer dan beloofd voordat er een afspraak kon komen. Daarbij heb ik geen contract gekregen.

Niets

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Geachte mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw feedback, helaas kunnen wij via deze site uw gegevens niet zien omdat u anoniem reageert.
Graag zouden wij met u in contact komen en daarom vraag...
Geachte mijnheer/mevrouw,
Graag zouden wij met u in contact komen en daarom vraag ik u om ons te bellen op 088-5050330 of een mail te sturen naar klantenservice@kemkens.nl met vermelding van uw postcode en huisnummer en vermelding van review.
Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Kemkens BV

Soms lang wachten via de telefoon

Onderhoudsmonteur zeer vriendelijk en vakbekwaam. Zeer veel kennis en goede adviezen

Zie boven

Betrouwbaar, goede snelle assistentie

Vriendelijke deskundige monteurs

Marischka Klotz

Nvt

Meedenken

Ron van Zijl

Bij storing altijd een monteur beschikbaar en een goed onderhouden ketel.

Vriendelijke en vakbekwaam monteur

Goede nette service

Wat viel u in positieve zin op?

Keurig werken met duidelijke toelichting

Sinds de servicebeurt hoor ik het water in een van de radiotoren lopen. Moet daar naar gekeken worden? Wat is daar aan te doen?

Prima monteur

Wat viel u in positieve zin op?

Het enthousiasme van de onderhoudsmonteur voor zijn werk

Onderhoud niet in de winter, maar in het najaar

Wat viel u in positieve zin op?

Kennis en behulpzaamheid van monteur

Franka

Zeer tevreden