19078 beoordelingen

19078 Reviews

Etienne Hogendoorn

Zo doorgaan !

vakkundige medewerkers, vriendelijk en op tijd.

vriendelijk

Tonnie disveld

Alles

Laura

----

Wel

Kennis en vakmanschap

Ik zou het niet weten heb geen verstand van die techniek.

Ik heb goede ervaring met ze.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de ketel nog lang niet aan z,n eind was.

Wat viel u in positieve zin op?

de double check die de monteur op zijn eigen werk uitvoerde

Eerste ervaringen heel servicegericht

Klant centraal

Geen...ga zo door denk ik..

Prima op tijd,..wat heel prettig is..

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur was prima, gaf goeie uitleg op mijn vragen over de ketel,etc..

Philip

Niets

Duidelijke communicatie, vriendelijk personeel

Wat viel u in positieve zin op?

Behulpzaam bij vragen die niet aan cvketel gerelateerd waren maar andere onderdelen warmtesystemen

Die range verkleinen wanneer de monteur komt.

Prima service alleen krijg je een range van wanneer tot wanneer ze komen. Tussen 8 en 1 dat is veel te groot een hele dag. En dan komt hij alsnog pas om half 1

Wat viel u in positieve zin op?

Aardig en behulpzaam zodat je ook zelf beetje weet hoe of wat als je er naar vraagt

Hans

Prima zo

Op en top, vriendelijk, snel en deskundig

Wat viel u in positieve zin op?

Gewoon goed geregeld en behulpzaam