19098 beoordelingen

19098 Reviews

Koop

Administratieve afhandeling bij contractafsluiting verbeteren. Duurt erg lang en wordt slechts deels uitgevoerd.

Afspraken worden nagekomen

Vriendelijke monteur

Waarom ze niet tegelijk de verwarmingsketel ook op onderhoud hadden na laten kijken.

Goede service

Wat viel u in positieve zin op?

De vrolijkheid van de monteur

Van Broekhoven

Ga zo door

Nette service

Duidelijkheid in afspraken

Bos

Goede en heel vriendelijke service. Top monteur!

Wat viel u in positieve zin op?

Goede en vriendelijke service.

Was eerste keer voor mij; gestart met inspectie. daarna eerste onderhoudsbeurt, na aanschaf bij Kemkens in 2020. Inspectie stelde niet veel voor... (was gratis, maar Intergasketel is geleverd door... Was eerste keer voor mij; gestart met inspectie. daarna eerste onderhoudsbeurt, na aanschaf bij Kemkens in 2020. Inspectie stelde niet veel voor... (was gratis, maar Intergasketel is geleverd door Kemkens...)

planning stond tussen 8:00 - 13:00 uur Bezoek was om 8:15 uur. Prima

Het zou fijn zijn als ze onze geleden schade zouden vergoeden

Wij hadden een goed onderhouden en functionerende cv ketel en door schade veroorzaakt door jullie monteur hebben wij nu een cv ketel die ontzettend veel kabaal maakt, klinkt als een vliegtuig

Wat viel u in positieve zin op?

niets alleen maar negatieve ervaringen

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Bedankt voor uw review. U geeft aan dat u niet tevreden bent geweest over het bezoek van onze monteur. Graag had ik dit in een persoonlijk gesprek met u besproken. Omdat u anoniem reageert zijn uw... Bedankt voor uw review. U geeft aan dat u niet tevreden bent geweest over het bezoek van onze monteur. Graag had ik dit in een persoonlijk gesprek met u besproken. Omdat u anoniem reageert zijn uw gegevens niet zichtbaar. Daarom verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 088-5050330 of via email klantenservice@kemkens.nl
Kemkens BV

Betere opleiding monteurs type warmtepomp

Na 3 bezoekjes van monteurs is het probleem nog steeds niet opgelost. Ik zit dus al weken zonder verwarming en geen duidelijkheid wanneer dit opgelost kan worden. Er is weinig kennis van de... Na 3 bezoekjes van monteurs is het probleem nog steeds niet opgelost. Ik zit dus al weken zonder verwarming en geen duidelijkheid wanneer dit opgelost kan worden. Er is weinig kennis van de warmtepomp die ik heb, de monteurs proberen het wel maar weten gewoon niet wat ze moeten doen.

Weinig

Jeroen T.

De monteur was behoorlijk negatief over onze keter, verbruik, keuzes, toekomst (zowel van onze keter, als CV's in de toekomst).

Tot dusver geen problemen met ketel gehad maar Kemkens is wel gewoon netjes met onderhoudsbeurten en maken van afspraken.

Wat viel u in positieve zin op?

Netjes op tijd, werkte netjes.

Beste mijnheer Theeuwes,
Dank u wel voor uw positieve reactie, fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.
Kemkens BV

Niet ineens voor de deur staan en zeggen dat er iets sowieso vervangen moet worden in de ketel terwijl er nog niet naar gekeken is. Geen afspraken op laatste moment afzeggen wanneer ik hele ochtend... Niet ineens voor de deur staan en zeggen dat er iets sowieso vervangen moet worden in de ketel terwijl er nog niet naar gekeken is. Geen afspraken op laatste moment afzeggen wanneer ik hele ochtend daarvoor vrij heb gehouden..

je moet lang wachten voordat je afspraak kunt inplannen en hele ochtend of middag vrijhouden

niets

Kemkens BV

Iedereen verdiend een tweede kans

Monteur was binnen no time van mening dat er geen werk verricht kon worden. Weinig moeite genomen om een poging te ondernemen. Ketel is in het verleden meerdere malen onderhouden door een andere... Monteur was binnen no time van mening dat er geen werk verricht kon worden. Weinig moeite genomen om een poging te ondernemen. Ketel is in het verleden meerdere malen onderhouden door een andere partij. Monteur heeft getracht de schoorsteen van buiten te controleren. Niet gelukt. Geen wonder. Het was pikdonker.

Niets