19098 beoordelingen

19098 Reviews

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Mooi volgens afspraak aanwezig

Vriendelijkheid van de monteur

Anneke

prima en prettige service

keurig op tijd

Peter Scheer

Het vorige onderhoudsbedrijf had zelf alle middelen voor een onderhoudsbeurt bij zich. Zoals een stofzuiger, emmer en doek.

Het is allemaal keurig geregeld. Zowel de planning als uitvoering.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur ging goed aan de slag

Ervaringen uit het verleden kunnen wij niet vergeten!

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur die op 31-10-2022 bij ons geweest is voor onderhoud onderscheidt zich in positieve zin van alle personeel van Kemkens dat eerder bij ons geweest is. Deze besteedde werkelijk aandacht aan... De monteur die op 31-10-2022 bij ons geweest is voor onderhoud onderscheidt zich in positieve zin van alle personeel van Kemkens dat eerder bij ons geweest is. Deze besteedde werkelijk aandacht aan de installatie en gaf goede en zinvolle tips!

V.d Vlies

Neem na 2 jaar contact op met de klant. Al was het maar met de mededeling dat wegens drukte het onderhoud even op zich laat wachten

Een 7 omdat het initiatief voor het onderhoud na 2 jaar van mij uitmoest gaan. Eind oktober contact opgenomen met Kemkes voor onderhoud dat in juni plaats had moeten vinden.

De Informatie over het onderhoud

Datum voorstel voor jaarlijkse servicebeurt aangeven vanuit de planning, nu moest ik dat zelf doen nadat ik dat op de site gelezen heb.
Een stofzuigertje toevoegen in materialenpakket van de...
Een stofzuigertje toevoegen in materialenpakket van de servicemonteur .

Na 1x service kan ik hierover nog geen volledig beeld krijgen en geven .

Grondige servicebeurt

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Goedemorgen, dank u voor uw feedback. Wij nemen zeker de verbeterpunten mee die u aangeeft. Fijn dat onderhoud is gedaan en u met een gerust hart de winter in kunt gaan.
Met vriendelijke...
Kemkens BV

Eerder een onderhoudsbeurt inplannen.
Niet na ruim 24 maanden.

Heel duur

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijkheid en snelheid van de monteur

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Goedemorgen, vriendelijk dank voor uw feedback.
Goedemorgen, vriendelijk dank voor uw feedback.
Volgens onze algemene voorwaarden mogen wij 3 maanden voor of 3 maanden na de vorige datum het onderhoud inplannen. Ik wil de algemene voorwaarden graag toesturen als u dit wilt. Stuurt u dan een email naar de klantenservice@kemkens.nl met vermelden van FeedbackCompany OH te laat.
Fijn dat het onderhoud nu gedaan is en u met een gerust hart de winter in kunt gaan.
Kemkens BV

De monteur die langs is geweest was erg behulpzaam, vriendelijk en had aandacht voor ons probleem.

De monteur

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Goedemorgen, dank u voor uw feedback.

M. Wassink

Het was nogal een chaos om het contract afgesloten te krijgen.

Prima pakket voor een redelijke prijs.

Wat viel u in positieve zin op?

zeer vriendelijke, meedenkende monteur!

Hagens

Ga zo door

Goed service, word zorgvuldig gewerkt, vriendelijke monteur. Zeer goede indruk

Wat viel u in positieve zin op?

Aandacht voor de cv ketel