19098 beoordelingen

19098 Reviews

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Niet goedkoop, maar goede indruk van de kwaliteit vd werkzaamheden

Informatie en meedenken

Lise Verkooijen

Het tijdslot verkleinen. De monteur zou tussen 8 en 1 komen, dus dan plan je op je werk in dat je thuis bent die hele ochtend terwijl dat niet hoeft.

Het is handig want je kunt ze altijd bellen, maar kost wel veel per maand.

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur staat open om tips te geven, zo ook voor bezuiniging

Knops

Snelheid service

R.A.Spee

Monteur is erg precies en accuraat

Wat viel u in positieve zin op?

Mooi op tijd en meteen aan de slag

Fam Offerein

snelle actie .

Wat viel u in positieve zin op?

Goede en nette monteur.Goede tips gekregen.

Louis Kouwenberg

Eerste inspectiebeurt gehad
Duidelijke uitleg van servicemonteur. Ook goed op de hoogte gebracht met afspraak.

Wat viel u in positieve zin op?

Mooi op tijd van de gemaakte afspraak

Felix Bartman

Voor een lekkende radiator dien ik zelf een loodgieter in te schakelen. Zou ik liever gezien de urgentie anders gezien hebben.

Ik geef anderen nooit adviezen over aannemers, leveranciers, banken enz.

correct optreden

Femke

Iets minder grote tijdsvlak

Erg prettig en monteur is vriendelijk

Zie vorig antwoord

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Goedemorgen, vriendelijk dank voor uw feedback. Helaas is het in de winterperiode, waar we nu in zitten, niet mogelijk om een korter tijdsblok in te plannen. Wel is dit mogelijk in de zomerperiode.... Goedemorgen, vriendelijk dank voor uw feedback. Helaas is het in de winterperiode, waar we nu in zitten, niet mogelijk om een korter tijdsblok in te plannen. Wel is dit mogelijk in de zomerperiode. Wellicht is het een optie om het onderhoud in de zomerperiode plaats te laten vinden.
Kemkens B.V.

Nvt

Goede service en vriendelije mensen

Vriendelijke personeel

Ik beveel nooit diensten of leveringen aan anderen aan!

Uitstraling van vakkundigheid.