19098 beoordelingen

19098 Reviews

Ga zo door

Installatie was top (ondanks tegenslagen erg goed opgelost) en service was vlot, vriendelijk en behulpzaam (met advies en instellingen aanpassen).

Was mooi op tijd

Ruud

Komen afspraken na, vriendelijk en netjes werk geleverd

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijkheid, geen rommel achtergelaten (netjes gewerkt)

T. v/d Pol

Nog geen aanbevelingen gevonden.

Prima service en tegen een redelijke prijs.

Wat viel u in positieve zin op?

Meedenken en het gegeven advies

Vorige melding werd een dag voor aanvang geannuleerd zonder optie van een ander moment

Vriendelijke monteur met duidelijke uitleg wat waarom vervangen moet worden

Monteur

Frans Maas

Nee ga zo door

Wat viel u in positieve zin op?

Alles samen Alles goed tot zeer goed

Dineke

Zorg dat jullie monteur ook in kleding van Kemkens zichtbaar zijn. Daarnaast is het fijn als de monteur laat weten wat hij allemaal heeft gedaan.

Tip voor het offerte traject, dit...

Tip voor het offerte traject, dit verliep erg rommelig. Ik wilde alleen een prijsopgave weten, dit ging blijkbaar niet via de telefoon volgens de medewerker. Toen moest ik me direct inschrijven op de website maar bleek ik daarmee al direct een contract aan te gaan.

Ik vond het niet zo prettig dat de medewerker met andere bedrijfskleding aan de deur stond. Er was geen herkenning vanuit Kemkens. Ook kwam hij in een gewone persoonsauto aan.

Wat viel u in positieve zin op?

de monteur dacht wel mee

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Goedemorgen mevrouw Broos,
Dank u wel voor uw verbeterpunt. Ik ga dit intern doorzetten zodat we dit voor de toekomst kunnen verbeteren.
Kemkens B.V.

Betere communicatie en opleiden personeel

Slechte communicatie

Duidelijke contracten

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Goedemorgen mijnheer/mevrouw,
Goedemorgen mijnheer/mevrouw,
Wij vinden het zeer vervelend dat u een slechte ervaring met ons heeft gehad. Wij willen dat graag met u bespreken. Helaas zijn uw gegevens niet zichtbaar. Daarom verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 088-5050330 of via email klantenservice@kemkens.nl met vermelding van review en uw postcode en huisnummer.
Kemkens B.V.

Kasper

Denk mee met de klant ipv deze op te zadelen met het probleem en vervolgens de handen ervan af te trekken.
Zeggen dat iets onveilig is geeft een zeer onbehagelijk gevoel. Vervolgens geen oplossing kunnen bieden omdat het te druk is is geen manier om met deze situatie om te gaan.
Wat als er nu wel iemand overlijd door deze situatie? Dan zijn jullie niet aansprakelijk maar hebben wel geconstateerd dat er een onveilige situatie was. Raar.

Situatie is afgekeurd. Maar een oplossing is er niet.
Situatie is afgekeurd. Maar een oplossing is er niet.
De monteur was enorm vriendeijk en probeerde behulpzaam te zijn binnen zijn mogelijkheden. Maar Kemkens laat het af weten. Eerst roepen dat een situatie onveilig is en vervolgens niet met een mogelijke oplossing komen… teleurstellend.

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur was duidelijk kundig. Erg hulpvaardig en vriendelijk. Maar helaas gebonden door wet en regelgeving en regels van Kemkens.
Er zou een overgangs regeling moeten zijn voor klanten die...
Er zou een overgangs regeling moeten zijn voor klanten die met een dergelijle situatie zitten. Dit is geen klant vriendelijke manier om met mensen om te gaan.

J. Roeffen

Niet weggaan voordat het systeem naar behoren werkt

Kemkens is mij bekend en aanbevolen door een medebewoner van ons complex. Eerste inspectie is geweest, maar de verwarming werkt (nog) niet naar behoren. Ook Zehnder luchtbehandeling... Kemkens is mij bekend en aanbevolen door een medebewoner van ons complex. Eerste inspectie is geweest, maar de verwarming werkt (nog) niet naar behoren. Ook Zehnder luchtbehandeling onderhoudscontract gesloten, maar daar is nog niemand voor geweest

Aardige man

Op dit moment kan ik niks bedenken.

De dag dat de monteur kwam, werd ik keurig op de hoogte gehouden wanneer hij in aantocht was.

De communicatie.