19098 beoordelingen

19098 Reviews

Contract duidelijkheid. Ik wist niet dat onderdelen van een cv ketel die ouder is dan 15 jaar niet meer vergoed worden

monteur is op tijd, vriendelijk en deskundig

Wat viel u in positieve zin op?

geen haastwerk door het afsluiten van onderhoudscontract

Tap

Prima kerel ,heel veel verstand van de ketel etc.

Alles

Marjon van Bussel

Momenteel niet

Mijn eerste ervaring was positief

Vriendelijke monteur. Beleefd een voorkomend

Gemak en bij storing is er doorgaans snel reactie.

vriendelijk en correct

Ga zo door

Ik ben zeer tevreden.

Klantvriendelijke benadering

Nvt

Wat viel u in positieve zin op?

tijdige info en vervanging van materialen ter voorkoming van storingen

Klant goed helpen als hij een storing heeft

Monteur heef geconstateerd dat storing aan wamtepomp opgelost moest worden door Remeha. Monteur zou storing (laten) doorgeven aan Remeha. Na een week Remeha maar eens gebeld. Geen melding ontvangen... Monteur heef geconstateerd dat storing aan wamtepomp opgelost moest worden door Remeha. Monteur zou storing (laten) doorgeven aan Remeha. Na een week Remeha maar eens gebeld. Geen melding ontvangen van Kemkens. Kemkens gebeld (half uur in de wacht). Zouden nogmaals melding doorgeven aan Remeha. Later Remeha weer gebeld. Hadden melding ontvangen van CV ketel (die overigens goed werkt) maar niet van warmtepomp. Kemkens weer gebeld (half uur in de wacht) Gevraagd of ze juiste info konden doorgeven aan Remeha en mij daarna konden terug bellen. Wel beloofd maar nooit gedaan. Vervolgens Remeha maar weer gebeld. Die hebben uiteindelijk geregeld dat ze juiste info van Kemkens ontvingen waarna reparatie kon worden ingepland.

Niet veel

Goedemorgen mijnheer/mevrouw,
Wij vinden het zeer vervelend dat u een slechte ervaring met ons heeft gehad. Wij willen dit graag met u bespreken. Helaas zijn uw gegevens niet zichtbaar. Daarom verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 088-5050330 of via mail klantenservice@kemekns.nl met vermelding van review en uw postcode en huisnummer.
Kemkens B.V.

Weinig informatie van de monteur, weet eigenlijk niet wat die gedaan heeft.

kon de datum goed in overleg plannen

Wat viel u in positieve zin op?

kon een datum plannen waarop ik thuis ben

Bedrijf opheffen

Zie mijn formele klacht en aankondiging opzegging contract. Wanvertoning door Kemkens

niets