19098 beoordelingen

19098 Reviews

Bedrijf opheffen

Zie mijn formele klacht en aankondiging opzegging contract. Wanvertoning door Kemkens

niets

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Goedemorgen mijnheer/mevrouw,
Goedemorgen mijnheer/mevrouw,
Wij vinden het zeer vervelend dat u een slechte ervaring met ons heeft gehad. Wij willen dit graag met u bespreken. Helaas zijn uw gegevens niet zichtbaar. Daarom verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 088-5050330 of via mail klantenservice@kemekns.nl met vermelding van review en uw postcode en huisnummer.
Kemkens B.V.

Vera Koenen

De meneer kwam wat laks over.

3 x nodig voor een afspraak

weet ik niet

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Goedemorgen mevrouw Koenen,
Dank u wel voor uw reactie, wij gaan uw klacht doorzetten naar de desbetreffende afdeling.
Kemkens B.V.

Voorlopig niks, misschien in de toekomst

Jullie zijn een groot bedrijf,vak mensen in dienst en ook nog aardige personeel.

Vakman,

Wat viel u in positieve zin op?

correcte monteur, laat werkgebied netjes achter

Arnts

Ga zo door

Eerlijk, duidelijk met informatie. Nemen de tijd om het eea uitleggen waarom er iets vervangen mieten ect

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijk, duidelijk en nette monteur

J van Asten

Goed advies

Goede ervaringen mee. Klantvriendelijkheid

Goede service

Makkelijk afspraak aanpassen

J. Veenendaal

Kan geen mening geven; pas nadat de nieuwe ketel geïnstalleerd is

was het eerste bezoek. Ketel is afgesloten wegens gevaar (gaslek)

Wat viel u in positieve zin op?

dat bijna meteen de conclusie was dat het apparaat (19 jaar oud) vervangen moest worden

Ga zo door

Kennis, kunde en vriendelijkheid