19102 beoordelingen

19102 Reviews

prettige service

weet ik niet

Meer hulp en betrokkenheid vd telefoniste. Ik moest alles maar via de site uitzoeken werd mij verteld ...

Eerste indruk was goed, aardige monteur. Omdat de fabriek vd ketel aan zet was heeft hij dat uitgezet en uitleg gegeven hoe te handelen verder.

Wat viel u in positieve zin op?

Dit was de eerste x en monteur kon niets doen ivm lek, wat verantwoordelijkheid vd fabriek was. Maar de eerste indruk vd monteur was goed.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Goedemorgen mijnheer/mevrouw,
Bedankt voor uw positieve beoordeling, we gaan uw verbeterpunt bij de desbetreffende afdeling melden.
Kemkens B.V.

Stuur eens een monteur die uitlegd wat hij doet. Ik stelde een vraag en kreeg gewoon geen antwoord. En geen uitleg

Rare monteur

Niet zo erg veel

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Goedemorgen mijnheer/mevrouw,
Bedankt voor uw reactie, wij betreuren het dat onze monteur u geen uitleg heeft gegeven en zich niet beleefd heeft opgesteld.
Graag komen wij telefonisch met u...
Goedemorgen mijnheer/mevrouw,
Graag komen wij telefonisch met u in contact om te voorkomen dat dit nogmaals voorkomt.
Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 088-5050330.
Kemkens B.V.

Op het moment geen

Eerste contact was goed, niet alleen dat mijn vader raden het aan om bij jullie meteen een onderhouds contract aan te nemen.

Wat viel u in positieve zin op?

De uitleg wat er mis was.

Zjev van Dun

Advisering voor duurzaamheid!

Deskundig personeel!!

Wat viel u in positieve zin op?

Goede melding van aankomst voor onderhoud!!

Misschien vragen of er interesse is om actief mee te (laten) denken over de toekomstige stappen richting duurzaamheid

Ja

Wat viel u in positieve zin op?

Vraag of er klachten zijn (met betrekking op de cv)

Check de overgenomen klanten van Giesbers wat betreft hun (eerste) servicebeurt.

Snelle service. Netjes werken.

Wat viel u in positieve zin op?

Tekst & Uitleg servicebeurt en reparatie.

Informatie of bijscholing voor de monteurs.

Vertrouwen in onderhoud en storingsdienst

Wat viel u in positieve zin op?

Het uitzoeken hoe het werkt bij een totaal nieuwe hr ketel van Vaillant

duidelijke afspraak, vakkundige monteur

alles

Paul Thiecke

Ga zo door. Wij zijn tot nu toe tevreden.

Prima kundige service. Monteur vertelt wat hij heeft gedaan en waarom.

Wat viel u in positieve zin op?

Het vrijblijvende kundige advies over de tijd na deze ketel, die intussen door het goede onderhoud bijna 18 jaar oud is.