19102 beoordelingen

19102 Reviews

Melanie Veldhoven-Keller

Zeer vriendelijk, professioneel

M.W.J. Seegers

Geen. Vooral zo doorgaan.
Geen. Vooral zo doorgaan.
Informatie over wat ik als klant mag verwachten van Kemkens in de energietransitie zou ik prettig vinden. Ben nog niet toe aan vervanging maar wel benieuwd naar een indicatie wat dat voor mij gaat betekenen. Warmtepomp, hybridepomp, gewone CV-ketel??
En wat gaan de gevolgen hiervan zijn? Blijft huur mogelijk? Wat gaan de kosten worden?

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Prima service. Afspraak plannen en opvolgen verloopt perfect.

Wat viel u in positieve zin op?

De gehele aanpak. Van begin van overeenkomst tot uitvoering en service-onderhoud.

Wouter Dillen

wel aanbevolen, service is goed en ze vertellen wat ze gedaan hebben. Erg klantvriendelijk

klant gerichtheid

goede afspraak, prima deskundigheid monteur en zeer zelfstandig.

deskundig en vriendelijk

Remie

Efficiëntie

Onderhoudsbeurt deskundig en efficient, monteur zeer beleefd

Efficiënt

Nakomen afspraken en zeer vriendelijke servicemonteur.

Vriendelijkheid servicemonteur.

Ik praat niet zo veel met vrienden en collegas over verwarmingsketels..

Wat viel u in positieve zin op?

Aardige monteur, dacht mee.

Ga zo door👍

Afspraken ,contact alles prima verlopen.

Wat viel u in positieve zin op?

Nare ervaring met een andere,nu zoals je het ook afspreekt.

Goede sevice en weet wat hij doet

De kennis

Goede communicatie over wanneer de monteur komt