19080 beoordelingen

19080 Reviews

Octavian-Valentin Nemet

Geen tips.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Acceptable service, and not the most expensive.

Alles schoongemaakt.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Bedankt voor de mooie beoordeling voor onze service met 4 sterren! Fijn om te zien dat je zo tevreden bent over onze service.
Kemkens BV

Goede uitleg en service. Werken keurig en afspraak wordt nagekomen

Keurig gewerkt

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Bedankt voor het plaatsen van deze review en de positieve beoordeling! Wat een mooie woorden de werkwijze en uitleg die u heeft mogen ontvangen van onze collega's. Wij zullen er voor zorgen dat u in... Bedankt voor het plaatsen van deze review en de positieve beoordeling! Wat een mooie woorden de werkwijze en uitleg die u heeft mogen ontvangen van onze collega's. Wij zullen er voor zorgen dat u in de toekomst net zo tevreden zult blijven.

Anneke Roodsant

Zorg goed voor uw personeel

Gaf goeie uitleg over het afstellen van de verwarming.

Vriendelijkheid

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Anneke, bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten en de mooie woorden over onze collega. Wij nemen uw opmerking ter harte!

Niet

Niet

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Dank voor uw recensie en de mooie beoordeling met 5 sterren!

Leenders

Nog geen. Misschien later.

Accuraat

Vriendelijkheid van Willy

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Wat leuk om deze reactie te lezen, mijnheer Leenders. Wat een mooie woorden voor onze monteur Willy. Dank u wel voor deze positieve beoordeling!

Kuipers

N.v.t.

Goede service komen afspraken netjes na.

Wat viel u in positieve zin op?

Zeer vriendelijke monteur die heel duidelijk uitleg gaf met wat er aan de hand was en moest gebeuren.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Jos, bedankt voor de mooie beoordeling voor onze service met 5 sterren! Fijn om te zien dat je zo tevreden bent over onze service en de uitleg die onze monteur heeft kunnen geven.
Met...

Kundig en netjes

Kundige en vriendelijke monteur

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten en de mooie beoordeling met 5 sterren. Fijn dat u zo tevreden bent over de werkwijze van onze monteur.
Met vriendelijke...

Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Wat leuk om uw positieve reactie te lezen! Fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service.
Met vriendelijke...
Yvonne

M.A.Nguyen

Ev. toelichting aan de klant over de staat van zijn installatie, de bevinding(en) na het onderhoud.

Correct, degelijkheid qua werkwijze.

???

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Fijn dat u de moeite heeft genomen om een review te plaatsen. Dank voor uw feedback, Wij nemen het mee ter verbetering van onze service.
Met vriendelijk groet, Yvonne namens Kemkens BV

Timmermans

Goede begeleiding en voorstel maken

Monteur is 1 minuut geweest en om wazige reden van een boutje in de afvoerpijp mocht hij hem niet in behandeling nemen

Niets

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste heer of mevr Timmermans, we hebben het even voor u nagekeken, spijtig genoeg voldoet de ketel niet aan de normen van de nieuwe gasketel wet, waardoor hij niet goed genoeg is om door de 1e... Beste heer of mevr Timmermans, we hebben het even voor u nagekeken, spijtig genoeg voldoet de ketel niet aan de normen van de nieuwe gasketel wet, waardoor hij niet goed genoeg is om door de 1e inspectie te komen. Wilt u hier nog meer informatie over, zou u zo vriendelijk willen zijn om een mail te sturen naar Klantenservice@kemkens.nl of te bellen naar onze klantenservice en te vragen naar Yvonne? Het telefoonnummer is 088-5050330. Met vriendelijke groet, Kemkens BV