19102 beoordelingen

19102 Reviews

Erg tevreden.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur was vriendelijk en gaf na de onderhoudsbeurt uitleg wat ik wat hij had gedaan en wat er was vervangen

Prima geregeld, vriendelijke monteur en telefoniste.

Vriendelijk

Dammers

Nvt

Ben zeer tevreden

Wat viel u in positieve zin op?

Na controle werd keurig gestofzuigd

Na een verhuizing eerst even informeren wanneer de ketel voor het laatst door een eventueel ander onderhoudsbedrijf is bekeken. In plaats van direct een medewerker in te schakelen voor onderhoud.

Vakkundig en vriendelijk personeel

Vriendelijk en kundig

N.v.t.

Goede service

n.v.t.

Niets

Vriendelijke monteur

Vriendelijke monteur

Tijdig de afspraak communiceren met klant van de cv controle beurten.

Correct en kundig.

Vakkundig

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Goedemiddag heer, mevrouw, bedankt voor uw feedback. Wij gaan uw opmerking over tijdig communiceren beter afstemmen.
Met vriendelijke groet, Kemkens BV

Zeer tevreden ga zo door

zeer tevreden

duidelijk

IK zocht een nieuw onderhoudsbedrijf voor mijn CV-ketel. In mijn vorige woonplaats Vaals had ik goede ervaring met Volta, een aan Essent verbonden bedrijf in Limburg. Ik heb naar een dergelijk... IK zocht een nieuw onderhoudsbedrijf voor mijn CV-ketel. In mijn vorige woonplaats Vaals had ik goede ervaring met Volta, een aan Essent verbonden bedrijf in Limburg. Ik heb naar een dergelijk bedrijf in NoordBrabant gezocht en vond Kemkens. Daarom had ik er al veel vertrouwen in. Op 1 juli aangemeld, kort na aanmelden werd al gereageerd, binnen 3 weken is eerste onderhoud al gedaan.

prettige medewerker, goede uitleg

Steven van den Dries

Gewoon doorgaan en niet teveel enquêtes. ook gewoon een jaar durven stoppen.

Tot nu toe in ieder geval probleemloze service en onderhoud

het was gezellig