19102 beoordelingen

Tooten

Ga zo door!!

super sevice

het vakmanschap

Het zou fijn zijn als monteur ter plekke om trap/ladder durft te vragen, ook al is alleen dochter en bouwvakker aanwezig. (6 juli jl.) En als dan toch niet gevraagd wordt, laat monteur dan geen... Het zou fijn zijn als monteur ter plekke om trap/ladder durft te vragen, ook al is alleen dochter en bouwvakker aanwezig. (6 juli jl.) En als dan toch niet gevraagd wordt, laat monteur dan geen onwaarheden in dossier zetten. Maar wees eerlijk: schrijf gewoon op dat je geen zin hebt. Dat voorkomt grote ergernis bij klant en dan is een nieuwe afspraak niet nodig!

Periodiek onderhoud vindt plaats. Kemkens houdt bij wanneer onderhoud nodig is en neemt contact op. Communicatie per email verloopt soepel. Ook telefonisch steeds naar tevredenheid geholpen.

Wat viel u in positieve zin op?

Berichtgeving dat monteurs onderweg zijn via sms.

frans van den Hurk

Volgens mij heeft de monteur niet de juiste info over afgesloten contract. kan ook zijn dat ik mij vergis maar voor komst nog mail met welk contract zou fijn zijn dit met eventuele kosten van... Volgens mij heeft de monteur niet de juiste info over afgesloten contract. kan ook zijn dat ik mij vergis maar voor komst nog mail met welk contract zou fijn zijn dit met eventuele kosten van onderhoud

keurig volgens afspraak, duidelijke uitleg

Wat viel u in positieve zin op?

veel mvolgens afspraak, duidelijkheid van onderhoud

Geen......niet goedkoop, wel goed en vertrouwd

Vriendelijk, kundig en zeer correct personeel. Geeft vertrouwen in de werking van de verwarmingsketel weer.

Wat viel u in positieve zin op?

Persoonlijke vragen duidelijk beantwoord en beargumenteerd

J.de Romph

Geen idee

heb vertrouwen in de monteur

Wat viel u in positieve zin op?

Kan het niet zeggen,ben net klant

Ga zo door.

Monteur is een vakman.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur wist precies wat hij moest doen.

Iets nauwkeuriger tijds indicatie

netheid van werken

Bel mij!

De volgende ochtend kortsluiting in de ketel.
Ontluchter niet goed aangedraaid en daardoor lekkage in de ketel.
Het blijkt dat de vorige keer niet goed gemonteerd us waardoor lekkage en...
De volgende ochtend kortsluiting in de ketel.
Ontluchter niet goed aangedraaid en daardoor lekkage in de ketel.
Het blijkt dat de vorige keer niet goed gemonteerd us waardoor lekkage en nu roest in de ketel waardoor moeilijk aangedraaid kan worden. De monteur vertelde mij dat als er weer kortsluiting is, er niks meer aan gedaan kan worden en dus een nieuwe ketel moeten, het is een oud beestje, maar verder nog perfect. Dus hier zijn wij NIET blij mee, we hebben niet voor niks een onderhoudscontract. Ik word hier graag over gebeld om een passende oplossing te horen vanuit Kemkens

Aardige man

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Goedemiddag mevrouw, dank u voor uw feedback. Wij hebben elkaar zojuist gesproken. Zoals afgesproken gaan wij hier een ticket (klacht) voor aanmaken. U belt ons vanmiddag terug voor verdere uitleg... Goedemiddag mevrouw, dank u voor uw feedback. Wij hebben elkaar zojuist gesproken. Zoals afgesproken gaan wij hier een ticket (klacht) voor aanmaken. U belt ons vanmiddag terug voor verdere uitleg zodat wij samen tot een passende oplossing kunnen komen.
Kemkens BV

coenen

op tijd en netjes en professioneel

Netjes en volgens afspraak

ik ondervind een goede service van uw bedrijf

nette monteur. erg vriendelijk