19080 beoordelingen

19080 Reviews

Timmermans

Goede begeleiding en voorstel maken

Monteur is 1 minuut geweest en om wazige reden van een boutje in de afvoerpijp mocht hij hem niet in behandeling nemen

Niets

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste heer of mevr Timmermans, we hebben het even voor u nagekeken, spijtig genoeg voldoet de ketel niet aan de normen van de nieuwe gasketel wet, waardoor hij niet goed genoeg is om door de 1e... Beste heer of mevr Timmermans, we hebben het even voor u nagekeken, spijtig genoeg voldoet de ketel niet aan de normen van de nieuwe gasketel wet, waardoor hij niet goed genoeg is om door de 1e inspectie te komen. Wilt u hier nog meer informatie over, zou u zo vriendelijk willen zijn om een mail te sturen naar Klantenservice@kemkens.nl of te bellen naar onze klantenservice en te vragen naar Yvonne? Het telefoonnummer is 088-5050330. Met vriendelijke groet, Kemkens BV

Wanneer de datum al is afgesproken, zodat ze komen opdagen.

ze kwamen niet op de afgesproken datum.

Wat viel u in positieve zin op?

niets, want ze kwamen niet op de afgesproken datum.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Beste heer, mevrouw, Heel vervelend om te lezen, dat het niet zo gelopen als u van ons mag verwachten. Graag zou ik persoonlijk met u hierover in contact komen om te kijken waar het fout is gelopen... Beste heer, mevrouw, Heel vervelend om te lezen, dat het niet zo gelopen als u van ons mag verwachten. Graag zou ik persoonlijk met u hierover in contact komen om te kijken waar het fout is gelopen en hoe we u nog kunnen helpen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een mail te sturen naar Klantenservice@kemkens.nl onder vermelding van deze review of te bellen naar onze klantenservice en te vragen naar Yvonne? Het telefoonnummer is 088-5050330. Met vriendelijke groet, Kemkens BV

B. van Ingen

Ga zo door!

Het was een kundige en vriendelijke man die duidelijke uitleg gaf over wat hij deed boj het schoonmaken en nakijken van de ketel.

Wat viel u in positieve zin op?

De goede, duidelijke uitleg over het nakijken van de ketel.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Fijn te horen dat je zo tevreden bent over ons en onze monteur, hier doen we het voor.
namens Kemkens BV

Helaas geen suggesties want ik vind jullie super !

Zijn vriendelijk,deskundig en goed bereikbaar !

Wat viel u in positieve zin op?

De betrokkenheid van de monteurs met je situatie en dan het beste advies geven !

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Wat leuk om deze positieve reactie te lezen en de mooie woorden voor onze monteurs. Daar doen we het voor!

Hans

Wel aanbevelen, goede monteur, goede service

Wat viel u in positieve zin op?

Gaf goed uitleg over alles.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Dank voor jouw recensie Hans en de mooie beoordeling met 5 sterren! Wat fijn dat onze monteur u een goede uitleg heeft kunnen geven.

Broeksteeg

?

Er is geen monteur geweest op 16-07-24

Niks op 16-07-24 .
Op de afspraakdag niemand gezien

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Mijnheer Broeksteeg wat vervelend om te lezen dat de afspraak misgelopen is. Mogelijk heb je onze monteur gemist, hij is aan de deur geweest. Ik heb geprobeerd om te bellen voor een nieuwe afspraak... Mijnheer Broeksteeg wat vervelend om te lezen dat de afspraak misgelopen is. Mogelijk heb je onze monteur gemist, hij is aan de deur geweest. Ik heb geprobeerd om te bellen voor een nieuwe afspraak maar kreeg helaas geen gehoor. Een nieuwe afspraak is gemaakt en een bericht is hierover gestuurd, mocht deze niet uitkomen dan kan deze uiteraard verzet worden.

Q

Wat viel u in positieve zin op?

Fijn contanct met monteur, alleen nog weinig te zeggen over onderhoud aangezien het 1e contract is en warmtepomp vorig jaar geplaats is

A van Maastricht

Ga zo door .

Wat viel u in positieve zin op?

De personen die ik heb gesproken aan de telefoon en de monteur waren erg vriendelijk en bekwaam .

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Dank je wel voor je compliment. Daar doen we het voor!

van Keulen

Goed bereikbaar zijn

bekend bedrijf

kennis

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Dank voor de review. De bereikbaarheid kan soms iets lastiger zijn vanwege een hele drukke periode die we hebben gehad. Er is altijd de mogelijkheid om een terugbelverzoek in te dienen. Fijn te zien... Dank voor de review. De bereikbaarheid kan soms iets lastiger zijn vanwege een hele drukke periode die we hebben gehad. Er is altijd de mogelijkheid om een terugbelverzoek in te dienen. Fijn te zien dat je tevreden bent over onze monteur.
namens Kemkens BV

Lange wachttijd na aanvragen contract

Fijne service

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Dank je voor je reactie/review. De wachttijd heeft te maken met het groot aantal aanvragen van de laatste periode. Excuus hiervoor. Fijn te horen dat je onze service op prijs stelt.
Groet...