19103 beoordelingen

19103 Reviews

Goede service blijven verlenen

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Service

Net personeel

Ik heb te weinig verstand van de techniek om de bekwaamheid en kennis te kunnen beoordelen. Daarom geen 5 sterren

Wat viel u in positieve zin op?

Correcte monteur, vriendelijk en duidelijk

N

Wat viel u in positieve zin op?

goed uitleg gehad en vriendelijk

Deskundigheid, klantvriendelijkheid, goed advies

het reeds genoemde

Tot nu toe kreeg ik een uitnodiging van Kemkens voor onderhoud als de tijd verstreken was. Deze keer was dat niet, ik heb enkele keren moeten bellen. Ik werd overigens vriendelijk te woord gestaan.

service is prima

vakkundige uitleg

Victor walschots

Rustige uitleg

A

Goede afspraken en goede service

A

Alda Schreuder

Blijf vooral zo doorgaan

Ik heb al vele jaren een contract, elke 2 jaar wordt mojn CV ketel nagekeken en schoongemaakt en mochten er problemen zijn dan komt er een monteur, dat geeft mentale rust en zekerheid!

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke monteur maar ook de telefoniste was erg vriendelijk, geen lange wachttijd

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Dank u wel voor uw reactie. Wij zijn heel blij dat u zo tevreden bent.

Leenhouwers W.G.

Eerste indruk was goed en zou Kemkers wel aanbevelen.

Wat viel u in positieve zin op?

De kennis en positieve uitstraling van de monteur.

Marianne Francissen

Op tijd goed werk gedaan

Netjes en op tijd