19103 beoordelingen

19103 Reviews

Nvt

Vriendelijk, snelle reactie op aanvraag inspectie

Snelle nette reactie

Wat betreft de vraag over uitleg onderhoud heb ik die niet ontvangen. Ga ervanuit dat de medewerkers weten wat ze doen. Dus echt uitleg ook niet nodig

Ik heb pas een eerste ervaring. Dus nog te weinig om echt aan te bevelen.

Zeer vriendelijk personeel

Casteel

Compliment aan de medewerker geven.

Is contract van de verhuurder.

Wat viel u in positieve zin op?

De medewerker was zeer vriendelijk en behulpzaam. Complimenten voor de medewerker.

Robert

Niks

Afspraken worden nagekomen en aardige monteurs

Wat viel u in positieve zin op?

Goede uitleg over de ketel

Beenhakkers

Als een monteur later komt dan afgesproken dan graag even een telefoontje

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur bood zijn excuses aan voor het te laat komen

Goedemorgen mevrouw Beenhakkers,
Goedemorgen mevrouw Beenhakkers,
Op de eerste plaats nogmaals onze excuses voor het niet nakomen van onze afspraak. Wij hebben u hierover gesproken en het onderhoud is die dag toch nog uitgevoerd. Ook intern is dit teruggekoppeld en besproken zodat wij onze dienstverlening kunnen blijven verbeteren.

Rita

Professionele monteurs

Na aangaan onderhoudscontract duurde het nog 2 maanden voordat de eerste afspraak ingepland kon worden. Wel moesten we al maandelijks betalen totdat de eerste afspraak plaats zou vinden. Na aangaan onderhoudscontract duurde het nog 2 maanden voordat de eerste afspraak ingepland kon worden. Wel moesten we al maandelijks betalen totdat de eerste afspraak plaats zou vinden.
Monteur uiteindelijk geweest voor onderhoud. Vriendelijke man, maar vertrokken zonder check. 's avonds douchen, geen warm water. Sensor geplaatst die meteen foutmelding gaf en ketel uitschakelde. S avonds monteur 2 gekomen, blijkt er een lekkage die monteur 1 over het hoofd heeft gezien.
Fabrikant moest ingeschakeld worden, een week hierop moeten wachten en na 2 dagen weer dezelfde foutmelding. Weer een weekend zonder verwarming en warm water (met 3 kleine kinderen in huis)

Wat viel u in positieve zin op?

Dat ze in het weekend en 's avonds bereikbaar zijn.

Goedemorgen mevrouw De Haas,
Goedemorgen mevrouw De Haas,
Wij vinden het erg vervelend dat de storing niet direct is opgelost. Dit geeft veel ongemak voor u. Ik begrijp dat de fabrikant opnieuw is ingeschakeld om het probleem te verhelpen. Ik heb zojuist uw voicemail ingesproken, later vandaag zal ik u nogmaals bellen.

Hans Smit

Graag zsm contact over oplossing defecte verwarmings thermostaat

tijdens het bezoek van de monteur is mijn klokthermostaat kapot gegaan, smorgens deed hij het nog, nadat de monteur de ketel had nagekeken en de stroom er weer had opgezet, was hij defect.
Er...
Er zou nog contact met mij opgenomen worden om dit op te lossen.

vriendelijkheid monteur

Goedemorgen heer Smit,
Bedankt voor uw review.
Goedemorgen heer Smit,
Bedankt voor uw review.
Ik heb uw verzoek, om teruggebeld te worden, doorgegeven aan de serviceafdeling Eindhoven. Er zal zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen worden.

Contact houden met klant

Jullie waren maanden te laat en in de tussentijd nooit geen contact
dat geeft geen binding

wijnig

Goedemorgen heer Pulles,
Goedemorgen heer Pulles,
Bedankt voor uw feedback. Wij blijven inderdaad graag in contact met onze klanten. Vervelend om te horen dat u dit zo niet ervaren heeft. Het onderhoud van uw CV-ketel vindt éénmaal per twee jaar plaats. Het laatste onderhoud was in januari 2020. In maart 2022 hebben wij uw CV-ketel weer onderhouden.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan horen wij dit graag van u!
Met vriendelijke rgoet,

Erik van Egmond

In deze vragenlijst misschien ook vragen naar wat er in negatieve zin opviel, dan kunt u aan verbetering werken.

Wij stuurden u daarover eerder deze week een email - we mochten daarop nog geen reactie ontvangen.

Wat viel u in positieve zin op?

de kennis van de monteur

Goedemorgen heer Van Egmond,
Wij hebben inderdaad uw e-mail ontvangen en onze planner heeft uw voicemail op 31 maart ingesproken. Er zal opnieuw contact met u worden opgenomen.
Met...
Goedemorgen heer Van Egmond,