19103 beoordelingen

19103 Reviews

Marcel Wishaupt

Ga zo door!

Tot nu toe positieve ervaring en vertrouwen in kemkens

Wat viel u in positieve zin op?

Sorry moest zelf helaas weg dus monteur alleen binnengelaten

Ellen de Keizer

Ga zo door

Werken volgens afspraak en monteur heeft duidelijk kennis van zaken en leggen ook dingen uit of lichten iets toe, heel fijn

Deskundigheid van monteur

Eerder inplannen.

Fijne service

Er nette monteur

Stuur een bevestigingsmail direct na de telefonische afspraak, niet alleen de dag vooraf.

Het duurde wat lang voordat de afspraak gemaakt werd, maar tot dus ver prima verlopen.

Wat viel u in positieve zin op?

Vlot en deskundig onderhoud door de monteur.

Uitleg over wat er gedaan is (toen monteur weg was zag ik dat ik de thermostaat opnieuw moest instellen. Daar had hij niks over gezegd

Komt afspraken na, goede communicatie over afspraak

Vriendelijk, op tijd

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Excuses dat het niet duidelijk was dat de thermostaat opnieuw ingesteld moest worden. Fijner was geweest als onze monteur dit ook even had gedaan, Dit koppelen wij terug naar onze collega.
Dank...
Dank u wel voor uw feedback.

Edwin ter Hoeven

Heer ter Hoeven,
Dank u voor uw feedback.
Heer ter Hoeven,
Dank u voor uw feedback.
Wij trachten er naar om zo goed mogelijk uitleg te geven als wij bij u zijn. Mocht dat niet naar tevredenheid gebeurd zijn dan spijt ons dat en is dit een verbeterpunt voor ons.
Groet, Kemkens B.V.

Reitsma

Betrouwbaar, goede service

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke, betrouwbare monteur met kennis

Jos Janssen

Nog geen.

Een 9 omdat ik dan altijd nog keer een 10 kan geven👍

Alles

Hij heeft prima werk geleverd

Wat viel u in positieve zin op?

snelheid en precisie waarmee de ketel werd gecomtroleerd

N.v.t.

Alles tot op heden goed geregeld. Overgenomen van Megens. 1e Keer dat monteurs van u bij me kwamen.

n.v.t.