19103 beoordelingen

19103 Reviews

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Heel correcte en vriendelijke monteur .

Zie bovenstaande

Wat viel u in positieve zin op?

Kennis van zaken en bereikbaarheid

De monteur moet alleen zijn werk doen, en geen persoonlijke vragen stellen.Hij heeft daar niks mee te maken.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur was vriendelijk maar vroeg persoonlijke dingen v.b wat ik voor mijn appartement heb betaald ik vind dit n brutale vraag.
Daarna heb je koffie ,

KORS

Vooral doorgaan

Vakmanschap

Wat viel u in positieve zin op?

Vakmanschap en de vastberadenheid om het probleem op te lossen

Beleefd, net en correct

Houd je aan afspraken en als er iets wijzigt kom op tijd om dit communicatief bij de klant te berichten.

Ik heb zelf een afspraak moeten maken voor het tweejaarlijkse onderhoud aan de CV ketel. En op de dag van de afspraak werd ik gebeld door de monteur dat de afspraak verzet moest worden. Is toch op... Ik heb zelf een afspraak moeten maken voor het tweejaarlijkse onderhoud aan de CV ketel. En op de dag van de afspraak werd ik gebeld door de monteur dat de afspraak verzet moest worden. Is toch op dezelfde dag gebleven en de monteur is uiterst vriendelijk geweest.

Wat viel u in positieve zin op?

De positieve houding van de monteur.

Reactie Kemkens Service en Onderhoud:

Excuses voor het feit dat wij u niet op tijd op de hoogte hebben gebracht. Dit hadden wij inderdaad beter kunnen doen. Dank u wel voor de moeite die u heeft genomen om voor ons dit verbeterpunt op... Excuses voor het feit dat wij u niet op tijd op de hoogte hebben gebracht. Dit hadden wij inderdaad beter kunnen doen. Dank u wel voor de moeite die u heeft genomen om voor ons dit verbeterpunt op te pakken.

Goede service volgens afspraak.

Deskundigheid monteur

Op tijd volgens afspraak, kundige monteur, nuttige info

Grondige inspectie

Erg vriendelijke monteur
Netjes op de hoogte gehouden via sms van tijdstip komst

Jenny Oosthoek

Verder geen tips

Goede service van vakbekwame mensen

Meestal dezelfde monteur